Zadelkrukken

Zadelkrukken kopen

Zadelkrukken zijn producten die uw zithouding optimaliseren. Zadelkrukken zijn uiterst geschikt voor intensief gebruik. Door het sterke materiaal kan een zadelkruk van 123zadelkruk.nl lang mee. U heeft jarenlang plezier van een zadelkruk. Bovendien krijgt u een betere zithouding van een zadelkruk. Zadelkrukken zijn eigenlijk krukken op wieltjes. 123zadelkruk.nl heeft zadelkrukken in verschillende uitvoeringen en formaten. Wilt u bijvoorbeeld een zadelkruk met een rugsteun? Dat kan. De rugleuning wordt zeer dicht op de zadelzitting geplaatst. Op deze manier kan men niet naar achter hangen en wordt de zithouding verbeterd. Een zadelkruk van 123zadelkruk.nl is ergonomisch gevormd. Dit houdt in dat men een actieve en gezonde zithouding heeft. Door de comfortabele zitting en wendbaarheid van het product kunt u zich snel en gemakkelijk verplaatsen. De zadelkrukken van 123zadelkruk.nl is een perfect hulpmiddel bij werkzaamheden waarbij u langdurig zitten of dezelfde houding actief is. Maakt u gebruik van een verhoogde werktafel tijdens uw werk? Een zadelkruk is eenvoudig te verstellen naar uw gewenste hoogte. 

Het belang van zadelkrukken

De zadelkrukken van 123zadelkruk.nl hebben veel voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is de fijne zithouding. Een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten zoals rugpijn en last van uw nek. Als u niks aan uw zithouding doet kan dit leiden tot zelfs blessures. De producten van 123zadelkruk.nl zijn ergonomisch gevormd. Dit houdt in dat u een actieve houding aanneemt. Dit verbetert daarentegen ook uw werkhouding. U wordt minder snel moe en kan beter presteren. Ten tweede, is het materiaal van onze producten sterk en duurzaam. U heeft lang plezier van uw zadelkruk. 123zadelkruk.nl heeft een groot assortiment van verschillende zadelkrukken. Zo vindt u altijd een zadelkruk die past bij uw werksituatie. Een groot voordeel van onze zadelkrukken is ook dat u nooit te veel betaald. Wij hebben een unie prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden hoogwaardige zadelkrukken aan tegen een aantrekkelijke en betaalbare prijs. 123zadelkruk.nl importeert de zadelkrukken altijd zelf. Zo kunnen wij onze producten uitvoerig controleren op kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij willen alleen het beste voor u. Een goede zadelkruk is het begin van een fijne werkplek. Wij hebben een zitoplossing voor bijna elke werksituatie. Onze producten worden dagelijks intensief gebruikt in verschillende ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs en therapeutische instellingen. Wilt u graag een zadelkruk thuis hebben? Ook dat kan. Wij leveren ook vaak onze producten aan particulieren. Wij hebben alles in huis voor een optimale zithouding. 

De service van 123zadelkruk.nl

Wat ons zo uniek maakt is onze uitstekende service. Vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. De klant staat bij ons altijd centraal. Wij denken daarom altijd graag met u mee. Dit begint al bij het zorgen voor een goede voorraad. Wij beschikken over een grote voorraad in ons magazijn in Nederland. Wij zijn dagelijks bezig met het aanvullen van onze producten. Wij willen niet dat u misgrijpt op uw gewenste product. Wij zijn dé specialist in het leveren van zadelkrukken. Wij streven altijd naar een snelle service. Daarom proberen wij altijd als u voor 16:00 bestelt het dezelfde dag te verzenden. Bij 123zadelkruk.nl betaalt u nooit te veel, ook niet voor de verzendkosten. Woont u in Nederland? U hoeft dan geen verzendkosten te betalen! Zo maken wij het voordelig voor u. 

Wij zijn altijd zeer betrokken bij onze producten. Wij houden bijvoorbeeld de ontwikkelingen van onze ontwerpen goed in de gaten. Wij letten op de productie en controleren dagelijks de kwaliteit. Onze zadelkrukken zijn de beste in hun klasse. Wij bieden hoogwaardige, comfortabel en ergonomisch meubilair aan om uw werksituatie te optimaliseren. Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in om u verder te helpen met het kiezen van de juiste zadelkruk. Wilt u er eentje met een rugleuning? Welk formaat wilt u? Waarvoor gaat u het gebruiken? Door ons grote aanbod vindt u er altijd wel eentje die bij u past. Wilt u liever geen zadelkruk maar bijvoorbeeld een taboeret? Ook dat kan bij 123zadelkruk.nl! Wij hebben diverse taboeretten in verschillende uitvoeringen. Bent u net van start gegaan als therapeut en zoekt u naar een kwalitatieve behandelbank of onderzoeksbank? Wij hebben diverse behandelbanken tegen een eerlijke en scherpe prijs. Zo kunnen wij u op weg helpen met de juiste producten. Wij creëren voor u de perfecte werksituatie!

Over ons

De website 123zadelkruk.nl is een onderdeel van Novicum Medical. Novicum Medical is onder meer gespecialiseerd in het leveren en verkopen van taboeretten, zadelkrukken en onderzoeksbanken. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en u helpen met het verbeteren van uw zithouding. Een goede zithouding is belangrijk voor u en uw werkprestatie. Voorkom lichamelijke klachten en bestel een zadelkruk van 123zadelkruk.nl. Onze producten worden onder andere aangeboden via een landelijk netwerk. Dit landelijke netwerk bestaat uit groothandelaren en dealers. Wij werken nauw samen met gerenommeerde partners. Door deze samenwerkingen kunnen wij u  een betaalbare prijs geven. Wilt u graag een dealer worden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail.

Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment? Wij verwijzen u van harte door naar onze website. Op onze website vindt u een overzicht van onze gehele collectie. Alle producten staan daar voor u op een rijtje. Wij hebben diverse accessoires, zadelkrukken, taboeretten, behandelbanken en zelfs pedaalemmers van hoge kwaliteit. Wij maken altijd afspraken met alle fabrieken waarmee wij samenwerken. Het kunstleder dat wij gebruiken is sterk en zeer soepel in gebruik. Onze zadelkrukken zijn voorzien van zeer goede opvulling die bestaat uit memoryfoam waar u de hele dag op kunt zitten. Er worden veel goedkope zadelkrukken aangeboden van slechte kwaliteit. Dit betekent dat de producten niet lang mee gaan en u geen goede zithouding garanderen. De producten van 123zadelkruk kunnen dat wel. Het is een kleine investering waar u jarenlang plezier van heeft. Onze producten hebben diverse eigenschappen. Wilt u meer weten over onze producten of bijvoorbeeld het verschil weten tussen een taboeret en een zadelkruk? Wij vertellen u er graag meer over.