Zadelkrukken

Zadelkrukken kopen

Zijn uw zadelkrukken aan vervanging toe? En bent u daarom op zoek naar een bedrijf die zadelkrukken verkoopt? Dan bent u bij Novicum Medical aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair. Bij ons vindt u dus de zadelkruk die u zoekt!

Zadelkrukken bij Novicum Medical

Novicum Medical heeft een ruim aanbod aan zadelkrukken. Zadelkrukken worden veel gebruikt in ziekenhuizen en therapeutische settingen, maar ook op kantoor en in het onderwijs. Tevens zijn de zadelkrukken geschikt voor particulier gebruik. U kunt kiezen voor een zadelkruk met een groot of een compact zadel. Tevens hebben wij zadelkrukken met hand- of voetbediening. Weet u niet goed welke zadelkruk voor u geschikt is? Door onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u van gedegen advies voorzien. Wij hebben voor bijna alle werkplekken een ideale zitoplossing. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Zadelkruk uitkiezen

Bij het uitkiezen van een zadelkruk is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo is uw zitpositie op de zadelkruk heel belangrijk. Wij geven u graag advies over de juiste zitpositie. Daarnaast is het ook belangrijk dat de zadelkruk is afgewerkt met kwalitatief goede materialen. Deze materialen moeten sterk en duurzaam zijn en garant staan voor een lange levensduur van het product. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een zadelkruk aan moet voldoen. Wij hanteren voor onze zadelkrukken hoge kwaliteitsnormen. Wij produceren de zadelkrukken niet zelf, maar werken nauw samen met de fabrikant en zijn betrokken bij het ontwerpen van de zadelkrukken. Het kunstleder dat wij gebruiken is van dikke kwaliteit, maar zeer soepel in het gebruik. Dit garandeert een lange levensduur en een op echt leer lijkend product. Ook bevatten de zadelkrukken een zeer goede opvulling die bestaat uit memoryfoam waar u de hele dag op kunt zitten. De kruisvoeten worden gemaakt van PU of van aluminium. De aluminium kruisvoeten bestaan uit één geheel en zijn tevens gepolijst waardoor ze een glimmend uiterlijk hebben. Bij de wielen is er de keuze uit standaard wielen van prima kwaliteit en de GROSS STABIL wielen die in Duitsland worden geproduceerd. Deze wielen worden tot de beste zwenkwielen ter wereld gerekend.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de zadelkrukken van Novicum Medical? Of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.