Zadelkrukken

Zadelkrukken online kopen

Bent u op zoek naar één of meerdere zadelkrukken? 123zadelkruk.nl heeft een ruim aanbod aan zadelkrukken. Wij hebben zadelkrukken in verschillende soorten en maten, dus er is altijd een zadelkruk die bij u past.

Zadelkrukken bij 123zadelkruk.nl

123zadelkruk.nl is de website van Novicum Medical. Novicum Medical is gespecialiseerd in professioneel meubilair voor ziekenhuizen, het onderwijs, kantoren, therapeutische settingen etc. Hierbij moet u denken aan zadelkrukken, taboeretten en onderzoeksbanken. Op onze website kunt u ons assortiment vinden. Het is ook mogelijk om online uw bestelling te plaatsen in onze webshop. U plaats eenvoudig uw bestelling en wij zorgen voor de rest. Onze producten worden geïmporteerd, maar we zijn wel betrokken bij het ontwerp en de productie van de producten. Zo weten we zeker dat de producten de hoogwaardige kwaliteit hebben, die wij nastreven.

Wij proberen zo veel mogelijk producten in voorraad te hebben in ons magazijn in Nederland. Door deze grote voorraad is het in 95% van de gevallen mogelijk om direct te leveren aan onze klanten. Bij ons geldt dan ook, vóór 16.00 uur besteld, de volgende verzonden. Als wij veel bestellingen van zadelkrukken hebben, kan het erg druk zijn in het magazijn. Dan kan het gebeuren dat uw bestelling een dag later wordt verzonden. Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Persoonlijk advies

Misschien is het de eerste keer dat u een zadelkruk gaat aanschaffen en weet u niet precies waar u op moet letten. Wij geven u graag persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring binnen de branche weten wij wat belangrijk is en helpen wij u om de juiste zadelkruk uit te zoeken. Voor persoonlijk advies over de zadelkrukken of één van onze andere producten, kunt u contact met ons opnemen.

Wij verkopen onze producten niet alleen in onze webshop op 123zadelkruk.nl. U kunt voor onze producten ook terecht bij één van onze groothandelaren of dealers. Zij behoren tot ons uitgebreide netwerk en verkopen met vol enthousiasme de producten van Novicum Medical. Ook bij onze groothandelaren en dealers kunt u terecht voor een gedegen advies voor de aanschaf van een zadelkruk. Ook zij hebben jarenlange ervaring en zullen u een betrouwbaar advies kunnen geven.

Het is heel belangrijk dat u de juiste zadelkruk uitkiest. Met de juiste zadelkruk heeft u een perfecte zithouding, wat bijvoorbeeld rugklachten kan voorkomen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zadelkruk met een groot of compact zadel. Daarnaast hebben wij een zadelkruk met rugleuning en zadelkrukken met hand- of voetbediening in ons assortiment. Wij hebben dus veel verschillende zadelkrukken?, zodat er altijd een geschikte voor u tussen zit. Neemt u dus vooral een kijkje in onze webshop of ga langs bij één van onze groothandelaren of dealers en kies de perfecte zadelkruk uit!