Zadelkrukken

Zadelkrukken kopen

Op zoek naar zadelkrukken? Heeft u een eigen tandartsenpraktijk of een eigen kapsalon? En bent u op zoek naar nieuw meubilair? Dan heeft u wellicht zadelkrukken nodig. Novicum Medical heeft een groot assortiment aan zadelkrukken

Zadelkrukken van Novicum Medical

Novicum Medical heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van zadelkrukken. Wij zijn dan ook marktleider. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een goede zadelkruk aan moet voldoen en kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Wij hebben een groot aanbod aan zadelkrukken. Er zit dus altijd wel een zadelkruk bij die voor u geschikt is. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren.

Ruime keus aan zadelkrukken

Bij Novicum Medical heeft u de keus uit verschillende zadelkrukken. Het is bij de aanschaf van een zadelkruk belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het heel belangrijk dat u de juiste zithouding heeft op de zadelkruk. Als u namelijk een groot gedeelte van de dag op een zadelkruk zit, is het wel belangrijk dat u een goede zithouding heeft. Nek- en rugklachten willen we namelijk voorkomen. Heeft u snel last van u rug? Dan kunt u kiezen voor een zadelkruk met rugleuning. De rugleuning zorgt voor een ergonomisch verantwoorde zitpositie. Daarnaast heeft u de keuze uit een zadelkruk met een groot of een compact zadel. De zadelkruk met een groot zadel is geschikt om langdurig achter elkaar gebruik van te maken. De zadelkruk met een compact zadel is daarentegen zeer goed manoeuvreerbaar in kleinere ruimtes. Tevens kunt u kiezen voor een zadelkruk die belastbaar is tot 170 kilogram. Dit is ideaal voor als u wat zwaarder van gewicht bent. Tenslotte kunt u kiezen voor een zadelkruk met of zonder voetbediening. U heeft bij Novicum Medical dus ruime keus uit verschillende zadelkrukken. Twijfelt u voor welke zadelkruk u moet kiezen? Wij geven u graag advies. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.
Naast een juiste zithouding is het belangrijk dat de zadelkruk is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen die sterk en duurzaam zijn en garant staan voor een lange levensduur van het product. Novicum Medical maakt haar producten niet zelf, maar importeert deze bij leveranciers. Wij zijn wel nauw betrokken bij het ontwerp en de productie ervan. Tevens maken we afspraken met ons leveranciers. De zitting van de zadelkrukken wordt gemaakt van kunstleder dat van dikke kwaliteit is, maar zeer soepel in het gebruik. Dit garandeert een lange levensduur en een op echt leer lijkend product. Ook bevatten onze zadelkrukken een zeer goede opvulling die bestaat uit memoryfoam waar u de hele dag op kunt zitten. De kruisvoeten van de zadelkrukken worden gemaakt van PU, daarnaast hebben wij ook aluminium kruisvoeten. De aluminium kruisvoeten bestaan uit 1 geheel en zijn dus niet gelast. Tevens zijn ze gepolijst, waardoor ze een glimmend uiterlijk hebben. Ook voor de wielen heeft u keuze uit verschillende wielen. Zo kunt u kiezen voor onze standaard wielen die van prima kwaliteit zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor de GROSS STABIL wielen die in Duitsland worden geproduceerd en tot de beste zwenkwielen ter wereld worden gerekend.

Zadelkrukken en meer

Naast zadelkrukken kunt u bij ons ook terecht voor taboeretten, onderzoeksbanken en accessoires. Heeft u bijvoorbeeld uw eigen fysiopraktijk of schoonheidssalon? Dan is een onderzoeksbank een handige toevoeging. U heeft de keus uit verschillende onderzoeksbanken in verschillende prijsklassen. U kunt zelfs kiezen voor een elektrische onderzoeksbank die u in hoogte kunt verstellen. Hij is zowel van voetbediening als van handbediening voorzien.
Daarnaast hebben wij verschillende accessoires in ons assortiment, waaronder kruisvoeten, wielen en glijders en voetringen. Is een van de onderdelen van uw zadelkruk stuk? U bestelt in onze webshop eenvoudig een nieuw onderdeel. Zo kunt u nog lang genieten van uw zadelkruk en hoeft u geen nieuwe zadelkruk aan te schaffen. Tevens hebben wij een lectuurstandaard en pedaalemmers in ons assortiment.

Eenvoudig online bestellen

U bestelt de producten van Novicum Medical eenvoudig online. Omdat wij in Nederland een groot magazijn hebben met een grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren. Daarnaast betaalt u voor een bestelling die bezorgd moet worden in Nederland geen bezorgkosten. Voor het betalen van uw bestelling heeft u de keus uit verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om meteen te betalen met iDEAL, maar u kunt ook achteraf betalen met AfterPay. De keus is geheel aan u.

Retourneren of ruilen

Voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen? Is het product niet goed? Of heeft u een andere reden waarom u de bestelling wilt retourneren? Dat is geen enkel probleem. U heeft tot 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen de tijd om uw bestelling te retourneren. U moet wel zelf de verzendkosten betalen voor het retourneren van uw bestelling.
Tevens is het mogelijk om uw product te ruilen voor een ander product. Als u uw product wilt ruilen, dient u van tevoren wel contact met ons op te nemen. Dit kunt u per e-mail of telefonisch doen. 

Garantie en klachten

Wij doen er alles aan om onze producten in topconditie bij u te leveren. Toch kan het voorkomen dat een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien moet u binnen twee maanden na constatering van het gebrek hierover bij ons melding te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Heeft u een klacht over het product of de levering? Wij raden aan uw klacht door te geven aan onze klantenservice door een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen?

Heeft u vragen over een van onze producten? Of wilt u graag advies bij de keuze voor een zadelkruk? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van deskundig advies.
Heeft u tips of suggesties ter verbetering? Laat het ons weten! Wij doen er alles aan om onszelf voortdurend te verbeteren. Wij vinden uw mening dan ook heel belangrijk en stellen uw feedback zeer op prijs.