Tabouretten

Tabouretten kopen

Bent u op zoek naar tabouretten? Is de tabouret in uw dokterspraktijk aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe? Wij van Novicum Medical hebben het grootste aanbod als het gaat om tabouretten. Wij zijn zelfs de marktleider op dit moment. Dat komt omdat onze tabouretten de perfecte zithouding creëren, zodat u geen tot weinig last van uw rug heeft na een dag zitten en staan. Ook zijn onze tabouretten van de beste kwaliteit gemaakt. Naast tabouretten hebben wij ook kappersstoelen, kapperskrukken, herenstoelen, lectuurstandaarden, werkstoelen, werkwagens, zadelkrukken, behandelbanken, pedaalemmers en accessoires. Kortom, bij ons kunt u de praktijk aanvullen met producten die op elkaar aansluiten. Nergens anders vindt u zo’n goed en ruim aanbod voor deze lage prijs die wij u kunnen bieden.  

Tabouretten online kopen

Bent u op zoek naar tabouretten? Grijpt u wel eens mis in uw praktijk en bent u op zoek naar meerdere tabouretten? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk – Novicum Medical. 123 Zadelkruk – Novicum International is gespecialiseerd in de verkoop van zadelkrukken, tabouretten, kappersstoelen en behandelbanken. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren. Door de jaren heen is het aanbod in tabouretten en ergonomische werkstoelen steeds verder uitgebreid, waardoor wij u vandaag de dag een ruim aanbod aan kunnen bieden. Onze producten vinden hun eindbestemming in onder andere ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs en in therapeutische settingen. Onze producten zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod en bent u benieuwd of een tabouret ook past bij uw praktijk en werkplek? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een tabouret.

Voordelen van tabouretten van 123 Zadelkruk – Novicum International

Een tabouret van 123 Zadelkurk – Novicum International heeft vele voordelen. Zo zijn de zittingen gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben ze een ergonomische vorm, die zorgt voor een goede zithouding. Hierdoor kunt u comfortabel werken en voorkomt u rug- en nekklachten. Onze tabouretten zijn ontworpen met het oog op ergonomie. De zitting is gevormd naar de natuurlijke kromming van de wervelkolom en ondersteunt de rug op de juiste manier. Hierdoor kunt u comfortabel zitten, zelfs als u langere tijd achter elkaar aan het werk bent. Onze tabouretten zijn comfortabel, verstelbaar, stijlvol, duurzaam en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze producten worden gemaakt van kunstleder en memoryfoam, waardoor de tabouretten en zadelkrukken er prachtig uitzien. De kwaliteit van onze producten is hoog, maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan. 123 Zadelkruk – Novicum International importeert haar eigen producten en is zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie ervan.

Tabouretten bestellen bij 123 Zadelkruk – Novicum International?

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct online uw bestelling bij ons in orde maken. Ook kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo krijgt u een direct een goed beeld van de kosten als u meerdere tabouretten bij ons koopt. Bij 123 Zadelkruk – Novicum International staan we altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u meer vragen over onze producten of wilt u meer informatie over ergonomisch werken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.