Tabouretten

Tabouretten kopen

Bent u op zoek naar tabouretten? Is de tabouret in uw dokterspraktijk aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe? Wij van Novicum Medical hebben het grootste aanbod als het gaat om tabouretten. Wij zijn zelfs de marktleider op dit moment. Dat komt omdat onze tabouretten de perfecte zithouding creëren, zodat u geen tot weinig last van uw rug heeft na een dag zitten en staan. Ook zijn onze tabouretten van de beste kwaliteit gemaakt. Naast tabouretten hebben wij ook kappersstoelen, kapperskrukken, herenstoelen, lectuurstandaarden, werkstoelen, werkwagens, zadelkrukken, behandelbanken, pedaalemmers en accessoires. Kortom, bij ons kunt u de praktijk aanvullen met producten die op elkaar aansluiten. Nergens anders vindt u zo’n goed en ruim aanbod voor deze lage prijs die wij u kunnen bieden.  

Tabouretten met juiste zithouding van 123 Zadelkruk

Bent u ook zo verknocht aan de tabouretten in uw bedrijf, klaslokaal, ziekenhuis, kliniek of kantoor? Voor u geen zere benen, een vermoeide of pijnlijke rug of stijve nek, want u weet dat u door het gebruik van tabouretten tijdens uw werkdag, daar allemaal geen last meer van heeft. Misschien bent u iemand die twijfelt over het gebruik van tabouretten of heeft u er zelfs nog nooit over nagedacht om tabouretten aan te schaffen? Wat ook het geval is, bij 123 Zadelkruk zit u gebeiteld! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van tabouretten met de perfecte zithouding. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen een juiste zithouding bijdraagt aan het behoud van het lichaam van u en uw medewerkers. Mocht u nog nooit gebruik hebben gemaakt van tabouretten, dan zult u ongetwijfeld aan het eind van de werkdag vermoeid zijn. Gaat u ze gebruiken, dan weten wij bij 123 Zadelkruk zeker dat u aan het eind van de dag een zucht van verlichting slaakt. Al meer dan elf jaar leveren wij aan zowel zakelijke als particuliere klanten onze tabouretten. Er is een variatie beschikbaar in ons assortiment, zoals de gewone tabouret, de tabouret met rugleuning, de tabouret met voetbediening en de tabouret met PU zitting. Neem een kijkje in ons grote aanbod, waarvan wij durven te stellen dat het het grootste aanbod in Nederland is! Houd daarbij in gedachten dat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. U vindt onze tabouretten nergens goedkoper.

Hoogste kwaliteit tabouretten

123 Zadelkruk stelt de hoogste kwaliteitseisen aan onze tabouretten en onze andere producten. Wij importeren ze dan ook zelf en zijn daarnaast direct betrokken bij de ontwikkeling en de productie van de tabouretten. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering zijn wij nauw bij het proces betrokken en voeren, indien nodig, ingrepen uit. We werken samen met vooraanstaande partners, die bekend staan om hun expertise en professionaliteit. Wij letten bij het produceren van de tabouretten op de juiste zithouding, de bouwkwaliteit, de gebruikte materialen, de afwerking en de duurzaamheid. Door de hoge kwaliteitseisen en het gebruik van hoogwaardige materialen, leveren wij sterke, mooie en duurzame tabouretten. Het zal u niet verbazen dat het zitgedeelte van onze tabouretten van het beste kunstleder gemaakt is dat maar op de markt verkrijgbaar is. Kunstleder is een op leder gelijkend product, dat gemakkelijk is in onderhoud en dat lang mee gaat. Ons kunstleder is van een dikke kwaliteit, wat betekent dat het zitkussen een lange levensduur heeft. Is het dan een heel stijf kussen om op te zitten? Integendeel, het kunstleder voelt soepel aan en is ook soepel in gebruik. Daarbij komt nog dat de vulling van het zitgedeelte van de tabouretten is gemaakt van memory foam. Memory foam wordt ook wel traagschuim genoemd, wat als grootste voordeel heeft dat het een zeer hoog aanpassend vermogen heeft. Het schuim vormt zich naar uw lichaam en is zo bijzonder comfortabel. Ook geeft memory foam precies de juiste drukverdeling, zodat piekdruk op bepaalde plekken niet voorkomt. Onder onze tabouretten zitten natuurlijk wielen. U heeft bij 123 Zadelkruk keuze uit twee soorten wielen: de standaard wielen, die van prima kwaliteit zijn, of de GROSS STABIL wielen, die tot de beste zwenkwielen ter wereld behoren. Wij importeren deze wielen uit Duitsland. Als extra steun voor uw voeten kunt u de tabouretten uitbreiden met kruisvoeten. Ook hierbij kunt u kiezen: PU (Polyurethaan) kruisvoeten en aluminium kruisvoeten. Beiden zijn sterk. De aluminium kruisvoeten zijn niet gelast, maar bestaan uit een geheel. Ook worden deze kruisvoeten gepolijst, waardoor ze een glimmend uiterlijk hebben.

123 Zadelkruk, meer dan alleen tabouretten

Bij 123 Zadelkruk kunt u naast tabouretten voor veel meer ergonomische producten terecht. Denkt u aan:

  • zadelkrukken,
  • werkstoelen,
  • herenstoelen,
  • kappersstoelen,
  • werkwagens,
  • behandelbanken,
  • accessoires,
  • Erga pedaalemmers.

123 Zadelkruk helpt u om voor vrijwel elke werksituatie een optimale werkplek te creëren. Daarom zijn er van elk product meerdere varianten verkrijgbaar, het is maar net wat u zoekt of nodig heeft en waar uw voorkeur ligt. Graag delen we onze kennis en jarenlange ervaring met onze klanten en geven u ook graag professioneel advies over de aan te schaffen tabouretten.

Online tabouretten bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan klikt u eenvoudig door om de tabouretten te bestellen in de webwinkel. Omdat wij over een grote eigen voorraad beschikken in ons magazijn in Nederland, kunnen wij 96% van onze producten direct leveren. Bestellingen die bij ons binnen zijn voor 15.00 uur, worden door ons dezelfde dag nog verzonden. Ongeacht het bedrag van uw bestelling wordt deze door heel Nederland gratis door ons verstuurd. Mocht u per ongeluk te weinig tabouretten hebben besteld of de verkeerde? Dan passen wij de bestelling aan of u retourneert de tabouretten naar ons. Als u vragen heeft over de tabouretten of over onze andere producten, aarzel dan niet om ons even te bellen. We helpen u graag!