Tabouretten

Tabouretten kopen

Bent u op zoek naar tabouretten? Is de tabouret in uw dokterspraktijk aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe? Wij van Novicum Medical hebben het grootste aanbod als het gaat om tabouretten. Wij zijn zelfs de marktleider op dit moment. Dat komt omdat onze tabouretten de perfecte zithouding creëren, zodat u geen tot weinig last van uw rug heeft na een dag zitten en staan. Ook zijn onze tabouretten van de beste kwaliteit gemaakt. Naast tabouretten hebben wij ook kappersstoelen, kapperskrukken, herenstoelen, lectuurstandaarden, werkstoelen, werkwagens, zadelkrukken, behandelbanken, pedaalemmers en accessoires. Kortom, bij ons kunt u de praktijk aanvullen met producten die op elkaar aansluiten. Nergens anders vindt u zo’n goed en ruim aanbod voor deze lage prijs die wij u kunnen bieden.  

Tabouretten met juiste zithouding van 123 Zadelkruk

Brengt u voor uw werk vele uren zittend door? Zoekt u daarom een comfortabel zitmeubel? 123 Zadelkruk biedt online ergonomisch meubilair aan van de hoogste kwaliteit. Tot ons assortiment behoren onder andere tabouretten. Voor u en uw medewerkers zijn onze tabouretten dé oplossing voor een perfecte zithouding. Door een goede zithouding kunt u lange tijd zitten zonder dat u fysieke klachten krijgt. Mensen die lange tijd zittend door moeten brengen krijgen vaak rug- en nekklachten. Met een tabouret die de juiste ondersteuning biedt, heeft u na een lange werkdag nog genoeg energie over om leuke dingen te doen. Naast tabouretten bieden wij ook zadelkrukken, kappersstoelen, werkstoelen, herenstoelen, werkwagens, behandelbanken, Erga pedaalemmers en accessoires aan. Onze producten kom je vaak tegen in kapperszaken, salons, ziekenhuizen, het onderwijs, therapeutische settings en meer. 123 Zadelkruk heeft het grootste aanbod ergonomische meubilair van de beste kwaliteit. 123Zadelkruk is onderdeel van Novicum International, importeur van ergonomisch meubilair en marktleider als het gaat om kappersstoelen en onderzoeksbanken. Novicum International is zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie ervan. Er is een groot landelijk netwerk van groothandelaren en dealers. Via deze website van 123zadelkruk.nl kunt u heel eenvoudig één of meer tabouretten bestellen. Een goede werkhouding heeft zoveel voordelen. Het plezier in het werk zal toenemen en er is minder kans op ziekteverzuim. Onze tabouretten bieden niet alleen een geweldig zitcomfort, maar ze zijn ook heel mooi om te zien. Wij leveren een product dat sterk is, er mooi uitziet en duurzaam is. De prijs- kwaliteitsverhouding van onze producten is uitstekend. De prijzen zijn absoluut betaalbaar!

Tabouretten met rugleuning

123 Zadelkruk – Novicum International biedt ook tabouretten met rugleuning aan. Een tabouret met rugleuning geeft extra ondersteuning. Dit is erg prettig als u snel rugklachten heeft. Kunt u tijdens het de uitvoering van uw werkzaamheden de tabouret niet met de hand bedienen? Bij het tabouret type Cura Pro kunt u de hoogte met de voet verstellen. De gasveer is zowel met de hand als met de voet te bedienen. Vindt u het lastig om uit de verschillende tabouretten een keuze te maken? U kunt altijd contact met ons opnemen. Met meer dan 11 jaar ervaring kunnen we u uitstekend adviseren. Al vele zakelijke klanten hebben de weg naar ons gevonden. Voor vrijwel elke werksituatie kunnen wij een ergonomisch verantwoorde werkplek maken. Met een tabouret van 123 Zadelkruk heeft u een comfortabele werkhouding. De tabouret is stabiel en biedt voldoende bewegingsvrijheid. Onze tabouretten worden gemaakt van kunstleder. Dit kunstleder is niet van echt leder te onderscheiden. Het voelt soepel aan en heeft een lange levensduur. Het is makkelijk in onderhoud en het heeft een blijvend mooie uitstraling. De vulling van het zitkussen is van memory foam. Dit traagschuim past zich makkelijk aan en vormt zich naar uw lichaam. Door de goede drukverdeling is er geen hinderlijke piekdruk die voor klachten zorgt. De geluidsarme zwenkwielen zorgen ervoor dat u zich soepel en snel door de ruimte kunt bewegen. Alle onderdelen van de tabouretten zijn zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit. We zetten alle voordelen van een tabouret van 123 Zadelkruk nog even op een rijtje:

  • Ergonomische product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Snelle levering, direct uit eigen voorraad
  • Persoonlijk en vriendelijk contact
  • Uitstekende service
  • Betaalbare prijzen
  • Ruim assortiment
  • Ook voor particulieren

Tabouretten bestellen

Op deze website kunt u van elke tabouret de uitgebreide specificaties lezen. Kijk op uw gemak rond en als u vragen heeft neemt u gewoon contact met ons op. Persoonlijk contact en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee! Heeft u uw keuze kunnen maken? U kunt heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. U kunt erop rekenen dat wij uw bestelling snel leveren. Wij hebben een grote voorraad in ons magazijn in Nederland. 95 procent van alle producten die wij aanbieden kunnen wij zeer snel leveren. Voor verzending binnen Nederland hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Gun uzelf en uw medewerkers goed werkmeubilair. Het is een investering die zijn beslist vruchten zal afwerpen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht! Misschien heeft u een hobby waarbij u veel zit of veel afwisselt tussen zitten en staan. Ook u gunnen wij het comfort van een goede ondersteuning van uw rug. Een goede houding is belangrijk voor uw mobiliteit. Kies voor het ergonomisch verantwoorde meubilair van 123 Zadelkruk – Novicum International. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor onze uitstekende producten vragen wij eerlijke prijzen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een tabouret! Wij kijken uit naar uw bestelling!