Tabouretten

Tabouretten online kopen

Bent u op zoek naar tabouretten? Is de tabouret in uw dokterspraktijk aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe? Wij van Novicum Medical hebben het grootste aanbod als het gaat om tabouretten. Wij zijn zelfs de marktleider op dit moment. Dat komt omdat onze tabouretten de perfecte zithouding creëren, zodat u geen tot weinig last van uw rug heeft na een dag zitten en staan. Ook zijn onze tabouretten van de beste kwaliteit gemaakt. Naast tabouretten hebben wij ook kappersstoelen, kapperskrukken, herenstoelen, lectuurstandaarden, werkstoelen, werkwagens, zadelkrukken, behandelbanken, pedaalemmers en accessoires. Kortom, bij ons kunt u de praktijk aanvullen met producten die op elkaar aansluiten. Nergens anders vindt u zo’n goed en ruim aanbod voor deze lage prijs die wij u kunnen bieden.  

Tabouretten kopen bij 123 Zadelkruk.nl

Heeft u tabouretten nodig? Wij hebben een uitgebreide webshop, waar u alle producten van ons kunt vinden. Alles is ook online te bestellen. Wij maken de producten niet zelf, maar werken nauw samen met onze betrouwbare leveranciers. Wij vinden persoonlijk contact met de leveranciers belangrijk, zodat wij de informatie naar u door kunnen sturen. Voordat het product bij u aankomt, is het door verschillende keuringen en testen gehaald. Wanneer alles positief is, komt hij naar u toe. Wij hebben verschillende tabouretten in ons assortiment zitten. Elke tabouret is op maat te maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van handbediening of met voetbediening, maar ook de kleur en materialen zijn aan te passen.

Tabouretten online bestellen

Wij zorgen voor een snelle levering. Heeft u voor 16.00 uur een bestelling geplaatst? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Grote kans dat hij dan de volgende dag al bij u aankomt. Alle producten die naar een Nederlands adres gestuurd worden, profiteren van gratis verzendkosten. Woont u in het buitenland? Dan vragen wij een vergoeding vanaf 3,95 euro. Wilt u de precieze verzendkosten weten? Kijk dan snel op de website. Daar staan alle kosten op een rijtje. Bent u niet tevreden met het ontvangen product? Neem dan snel contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling kosteloos retourneren. Wilt u het product omruilen, dan vragen wij alleen of u de verzendkosten wilt betalen. Heeft u vragen over het proces? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.