Tabouret

Tabouret kopen

Bent u op zoek naar een tabouret? Bent u op zoek naar een tabouret voor in de kapsalon of op de werkvloer? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom op de website van 123zadelkruk. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende producten waardoor u uw werkzaamheden makkelijker kunt maken. Door gebruik te maken van een tabouret zult u merken dat u minder last heeft van lichamelijke klachten wanneer u vele uren zittend werk moet doen. Bent u benieuwd of een tabouret iets voor u is? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen in onze webwinkel. Wij nodigen u graag uit om uw te laten verrassen en u te laten inspireren door de prachtige producten die wij aanbieden. Heeft u vragen over onze producten? U kunt ons altijd benaderen. Wij vertellen u graag meer over onze prachtige ergonomische producten die wij aanbieden. 123Zadelkruk is de marktleider op het gebied van kappersstoelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een tabouret. 

Tabouret online kopen

Zoekt u naar een goede tabouret? Bent u geïnteresseerd in een goede tabouret, omdat u merkt dat u tijdens uw werkdag niet de juiste zithouding heeft? U bent bij 123 Zadelkruk op het juiste adres voor de perfecte tabouret! Een tabouret is hetzelfde als een zadelkruk, alleen is de zitting niet in de vorm van een zadel maar is het een plat oppervlak. Met een tabouret vindt u tijdens een lange werkdag de optimale zithouding, die u vervolgens ook met gemak de hele dag aan kunt houden. 123 Zadelkruk is marktleider op het gebied van ergonomische producten zoals de tabouret, onderzoeksbanken en kappersstoelen. Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring en kennis en ook in hoge kwaliteitsnormen en prijs. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment in tabouretten, zadelkrukken, werkstoelen,  kappersstoelen, herenstoelen, werkwagens, behandelbanken, Erga pedaalemmers en accessoires zoals kruisvoeten, wielen en glijders en voetringen. Wij hebben ook het grootste aanbod! Kortom, neem voor alles op het gebied van ergonomisch werken gauw een kijkje op onze website!

Tabouret voor goede werkhouding

Zeker tijdens fysiek werk is het belangrijk om een goede werkhouding te hebben. De juiste zithouding bevordert het algehele welzijn. Met een ergonomische tabouret gaat u niet met pijnklachten of heel erg moe naar huis en uw medewerkers ook niet. Ze zitten niet met een kromme rug of zakken niet in, doordat de tabouret blijft stimuleren om goed te zitten. Het is niet voor niets dat ergonomie hoog op de agenda staat bij veel bedrijven: het beschermt de werknemers tegen lichamelijke klachten met alle gevolgen van dien. Door een goede, ergonomische tabouret van 123 Zadelkruk aan te schaffen draagt u bij aan het algehele welbevinden en de gezondheid binnen uw bedrijf. Door een goede ergonomische tabouret kan de omgeving aangepast worden aan de mens die erin werkt. Ergonomisch werken heeft dan ook als doel gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken zo te ontwerpen dat ze de veiligheid, gezondheid, het comfort en effectief functioneren van mensen bevorderen. Een goede tabouret zal uw werknemers en uzelf dus goed helpen functioneren en vele jaren achtereen meehelpen aan het behoud van het lichaam. Totaalleverancier 123 Zadelkruk is onderdeel van Novicum International, gespecialiseerd in de verkoop van uniek, hoogwaardig professioneel meubilair. 

123 Zadelkruk betrokken bij eerste stadium tabouret

Bij 123 Zadelkruk importeren we al onze eigen producten, maar dat is niet het enige waarom u voor 123 Zadelkruk kiest. We zijn al in het eerste stadium, het ontwerpen van de tabouret, zeer nauw betrokken. Daarom kunnen we ook met recht zeggen dat 123 Zadelkruk u een unieke tabouret aanbiedt! Net als onze andere producten is de tabouret van hoogwaardige kwaliteit om onze klanten het beste te kunnen bieden aan hoogwaardig meubilair om gezond en veilig mee te werken. U vindt onze tabouret, zadelkruk en andere artikelen in kantoren, ziekenhuizen, het onderwijs en therapeutische settingen. In veel verschillende beroepen en branches is een juiste tabouret essentieel, maar bijvoorbeeld ook voor het prettig uitoefenen van een hobby als piano spelen. 

Grootste aanbod voor betaalbare tabouret

We noemden het al: 123 Zadelkruk heeft het grootste aanbod tabouretten. Ons assortiment is heel divers en elke tabouret is een aanwinst in het bedrijf of in huis. Niet alleen moet een tabouret aan de hoogste eisen voldoen om ergonomisch het beste te presteren, de prijs moet ook passen bij de geleverde kwaliteit. Bij 123 Zadelkruk garanderen we u dat de tabouret voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Wij durven zelfs te stellen dat u nergens een goedkopere tabouret vindt! In ons grote aanbod tabouretten is altijd een geschikte te vinden. Zo is er de standaard tabouret, de tabouret met rugleuning, de tabouret met voetbediening, de tabouret die belast kan worden tot 170 kilo en de tabouret met PU (PU (polyurethaan/plastic) zitting. De kruisvoeten van de tabouret worden gemaakt van aluminium en van plastic. De aluminium kruisvoeten hebben als voordeel dat ze uit één geheel bestaan en dat ze gepolijst zijn, waardoor ze een glimmend uiterlijk hebben. De wielen van de tabouret zijn verkrijgbaar in standaard wielen, die een prima kwaliteit hebben. Er kan ook gekozen worden voor de GROSS STABIL wielen, deze worden in Duitsland  geproduceerd. De Duitse wielen staan bekend als de beste zwenkwielen ter wereld. 

Juiste tabouret kiezen

Hoe kiest u nu de juiste tabouret? Met onze ruim elf jaar ervaring heeft 123 Zadelkruk inmiddels een aantal vereisten goed in beeld, waaraan de juiste tabouret volgens ons moet voldoen. Het is belangrijk om naar de kwaliteit te kijken, uiteraard naar de zitting en ook naar de juiste zitpositie, die past bij uw lichaam. Daarnaast is de afwerking van de tabouret belangrijk. Zijn er kwalitatief goede materialen gebruikt, die sterk en duurzaam zijn en die dus ook garant staan voor een lange levensduur van uw tabouret? 123 Zadelkruk maakt daarom afspraken met alle gerenommeerde fabrieken waarmee wij samenwerken. Ook is belangrijk voor de levensduur welk kunstleder men gebruikt. Wij maken wij alleen gebruik van kunstleder dat van een dikke kwaliteit is, maar toch soepel in het gebruik. Het kunstleder ziet er uit alsof het echt leder is. Als laatste vereiste zijn de zittingen van de tabouretten gevuld met zeer goede opvulling die bestaat uit memoryfoam. 

Tabouret gemakkelijk online bestellen

Op de website van 123 Zadelkruk staat bij alle producten de specificaties duidelijk vermeld. Zo kunt u rustig bekijken en afwegen welke tabouret voor u geschikt is. U bestelt de tabouret gemakkelijk online! Door onze grote voorraad in het eigen magazijn in Nederland, kunnen wij 95% van onze producten direct leveren. U bent dus verzekerd van een snelle levering. Vriendelijkheid staat bij ons hoog aangeschreven. Komt u er niet helemaal uit op onze website? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk en gedegen advies.