Tabouret met rugleuning

Tabouret met rugleuning online kopen

Heeft u een tabouret nodig die extra steun biedt? En wilt u daarom een tabouret met rugleuning aanschaffen? Kies dan voor een tabouret van 123zadelkruk.nl. U vindt bij 123zadelkruk.nl, dat onderdeel is van Novicum Medical, een groot aanbod tabouretten, zadelkrukken en onderzoekstafels. Novicum Medical is dé specialist voor uw tabouret met rugleuning. Bedrijven en organisaties uit verschillende branches vertrouwen op de kwaliteit van Novicum Medical. Zo levert Novicum Medical bijvoorbeeld aan kantoren, ziekenhuizen, therapeutische instellingen en scholen. Ook particulieren kunnen bij Novicum Medical terecht. 

 • Taboeret rond zwart rugleuning

  Cura Comfort

  180,29250,19 (149,00 excl. BTW)
 • Taboeret rond zwart rugleuning kunststof

  Vena Comfort

  168,19238,09 (139,00 excl. BTW)
 • Novicum

  Yvar

  180,29220,21 (149,00 excl. BTW)

Waarom een tabouret met rugleuning?

Een tabouret met rugleuning van Novicum Medical zorgt niet alleen voor extra steun maar draagt ook bij aan een betere werkhouding. Als u een verkeerde houding heeft tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden dan kan dit op termijn lichamelijke klachten veroorzaken. Om deze klachten te voorkomen doet u er goed aan om een ergonomische, comfortabele tabouret aan te schaffen. 

Bij Novicum Medical vinden we het belangrijk om u kwaliteit te kunnen bieden. Daarom zijn we nauw betrokken bij het ontwerp en bij de productie van de tabouretten en zadelkrukken. Bij de productie van de tabouretten en zadelkrukken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Zo wordt er hoogwaardig kunstleer gebruikt om de zitting te maken. De zitting wordt vervolgens opgevuld met memoryfoam. Op die manier ontstaat er een kwaliteitsproduct dat ervoor zorgt dat u op een comfortabele manier kunt werken. 

Bij Novicum Medical bieden we u een tabouret met rugleuning voor een scherpe, lage prijs. U zult nergens goedkoper een tabouret van deze kwaliteit kunnen vinden. Novicum Medical is marktleider op het gebied van zadelkrukken en levert tabouretten en zadelkrukken die zorgen voor de perfecte zithouding. 

Een tabouret met rugleuning aanschaffen 

Het is heel makkelijk om een tabouret met rugleuning aan te schaffen bij Novicum Medical. Maar misschien twijfelt u over het type tabouret dat u nodig heeft. Laat u dan door ons adviseren. Bij Novicum Medical hebben we veel kennis en ervaring. We zetten deze ervaring graag in om u te helpen bij het vinden van een passend product voor uw werksituatie. Met het eerlijke en professionele advies van Novicum Medical kunt u heel makkelijk de juiste keuze maken!

Wilt u graag meer weten over de producten van Novicum Medical of heeft u een vraag over de aanschaf van een tabouret met rugleuning? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie en we beantwoorden graag al uw vragen!