Kappersstoel

Online kappersstoel kopen

Bent u op zoek naar een kappersstoel? Is uw huidige kappersstoel aan vervanging toe of komt u steeds een kappersstoel tekort in uw salon? Bij 123zadelkruk – Novicum Medical bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele kappersstoel. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten kappersstoelen die geschikt zijn voor uw branche. Bij 123zadelkruk – Novicum Medical bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn hét adres voor hoogwaardige tabouretten, kappersfietsen en kappersstoelen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Onze experts vertellen u graag meer over de passende kappersstoelen voor uw branche. U kunt gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Wij zien uw bestelling voor een kappersstoel graag tegemoet. 

Kappersstoel specialist

Bent u kapper en zoekt u een goede kappersstoel? Zoekt u naar de juiste kappersstoel voor uw medewerkers? 123 Zadelkruk.nl heeft precies waar u naar op zoek bent, en meer! De website 123zadelkruk.nl is onderdeel van Novicum International, specialist op het gebied van kappersstoelen, zadelkrukken, tabouretten en behandelbanken. Als marktleider op het gebied van ergonomische producten kunnen wij u de beste werkmaterialen aanbieden, waaronder de kappersstoel. U vindt bij ons het grootste aanbod in zadelkrukken, kappersstoelen, onderzoeksbanken, werkstoelen, tabouretten, herenstoelen, werkwagens, behandelbanken en Erga pedaalemmers. Ook accessoires als kruisvoeten, glijders en wielen en voetringen ontbreken niet. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij in staat om u het perfecte advies te geven, zodat u voor uzelf en uw werknemers een optimale werksituatie creëert. Het is heel vervelend als u na een werkdag vermoeid en misschien zelfs met pijnklachten weer naar huis gaat. Ook uw werknemers zullen na een tijdje echt schade oplopen als ze hun kappersvak niet goed uit kunnen oefenen. Met de kappersstoel van 123 Zadelkruk.nl hoeft u daar niet meer over in te zitten. De kappersstoel zorgt voor de juiste zithouding tijdens het werk en zorgt voor ondersteuning, zodat het lichaam zo min mogelijk belast wordt. Na een dag werken gaat u fit de vrije avond of het weekend in! Houd uzelf en uw werknemers gezond en kies voor de kappersstoel van 123 Zadelkruk.nl!

Kappersstoel voor kappers en anderen

De kappersstoel van 123 Zadelkruk.nl wordt natuurlijk veelal gebruikt in kapsalons, maar ook zijn ze te vinden bij pedicures, op kinderdagverblijven en in ziekenhuizen. Ook vindt u onze kappersstoel en andere artikelen in kantoren, het onderwijs en allerlei therapeutische settingen. Dat is geen wonder, want in veel branches staat ergonomie hoog op de agenda. Terecht, want het gaat tenslotte om het welzijn en gezond houden van uw werknemers of van uzelf. In al deze branches en vele andere is een perfecte zithouding belangrijk, of beter gezegd, dus essentieel. Door een goede, ergonomische kappersstoel aan te schaffen, past u de (werk)omgeving aan aan de werkende mens. Dat is in feite wat ergonomie is: een product, een ruimte of de werkplek aanpassen aan wat er tijdens het werken nodig is. Ergonomisch werken heeft dan ook als doel gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken zo te ontwerpen dat ze de veiligheid, gezondheid, het comfort en effectief functioneren van mensen bevorderen. In de kapsalon en op vele andere plekken wordt in een betere zithouding gewerkt, wordt gezonder gewerkt en zullen u en uw werknemers alom optimaal profiteren. 

Kappersstoel met uniek ontwerp en betaalbare prijs

123 Zadelkruk.nl importeert al zo lang wij bestaan en dat is inmiddels meer dan elf jaar, al onze eigen producten direct van gerenommeerde fabrikanten. Daarnaast zijn we zeer nauw betrokken bij de productie van het ontwerp van onder andere de kappersstoel en zijn daardoor in staat om u een exclusief product aan te bieden. Net als onze andere producten is de kappersstoel, of ook wel zadelkruk genoemd, van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan erop om onze klanten het beste te kunnen bieden aan hoogwaardig meubilair om gezond en veilig mee te werken. Niet alleen moet een kappersstoel aan de hoogste eisen voldoen om ergonomisch het beste te kunnen bieden, de prijs moet ook passen bij de geleverde kwaliteit. Bij 123 Zadelkruk.nl kunt u verzekerd zijn van beide: de kappersstoel voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en heeft ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter gezegd: u vindt nergens een goedkopere zadelkruk!

Kappersstoel van kwaliteit

123 Zadelkruk.nl hanteert een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij een lage prijs hoort nog altijd een hoge kwaliteit. We maken daar dan ook afspraken over met alle fabrieken waarmee wij samenwerken. Naast het mee ontwerpen kijken wij ook dat er hoogwaardige materialen gebruikt worden. De zitting van de kappersstoel wordt gemaakt van kunstleder dat haast niet van echt leder te onderscheiden is. Het is van dikke kwaliteit maar toch zeer soepel in gebruik. Dat garandeert meteen ook een lange levensduur van vele jaren! De opvulling van de kappersstoel bestaat uit het zeer goede memoryfoam, waar u en uw werknemers heel goed de hele dag op kunnen zitten. Het werken wordt zo ondersteund en voelt comfortabel aan. 123 Zadelkruk.nl heeft een groot aanbod aan kappersstoelen. Zo is er de kappersstoel met een groot zadel of juist met een compact zadel. Ook zijn er kappersstoelen met een PU (polyurethaan/plastic) zadel, met voetbediening en met een rugleuning. Ook heeft 123 Zadelkruk.nl kappersstoelen in het assortiment opgenomen die belastbaar zijn tot 170 kilo. De kruisvoeten van de zadelkruk maken wij van plastic kruisvoeten en aluminium kruisvoeten. De aluminium kruisvoeten hebben als voordeel dat ze uit één geheel bestaan en dat ze gepolijst zijn, waardoor ze een mooi, glimmend uiterlijk hebben. De wielen van de zadelkruk zijn verkrijgbaar in standaard wielen en GROSS STABIL wielen die in Duitsland worden geproduceerd. De standaard wielen zijn prima van kwaliteit. De Duitse wielen staan bekend als de beste zwenkwielen ter wereld.

Direct bestellen kappersstoel

De kappersstoel kunt u vinden op deze website. Net als alle andere producten staat bij onze hele collectie alle productinformatie vermeld en ook als er speciale details zijn. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u de kappersstoel direct online bestellen. Doordat wij over een grote voorraad beschikken in ons eigen magazijn in Nederland, kunnen wij 95% van onze product direct leveren en u dus een snelle levering garanderen. Bent u niet helemaal zeker van de juiste kappersstoel voor u? Neem dan gerust even contact met ons op! Wij staan u graag te woord en geven u graag betrouwbaar en persoonlijk advies.