Zadelkruk met rugleuning

Zadelkruk met rugleuning kopen

Bent u op zoek naar een zadelkruk met rugleuning? Bent u op zoek naar een zadelkruk met rugleuning zodat u uw werk beter uit kunt voeren? Zoekt u dan niet verder. Bij 123 Zadelkruk bieden wij u een ruim aanbod aan van een zadelkruk met rugleuning. Onze zadelkruk met rugleuning is zeer geschikt voor ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs en therapeutische settings. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs en bent u bij ons aan het juiste adres voor ergonomische producten. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u tijdens uw werkzaamheden regelmatig last krijgt van uw nek, schouder of rug. Klachten aan de nek, schouders en rug zijn bekende klachten als u geen ergonomische werkhouding aanneemt. 123 Zadelkruk biedt u vandaag dé oplossing aan! Wij hebben een ruim assortiment van verschillende soorten zadelkrukken met rugleuning die aansluiten bij uw wensen. 

Zadelkruk met rugleuning van 123 Zadelkruk

Bent u na een dag werken moe en zoekt u daarom een goede zadelkruk met rugleuning? Vindt u het vervelend dat u na een uurtje werken al last hebt van uw lichaam en dat u eigenlijk al rust nodig hebt? Een zadelkruk met rugleuning zal uw klachten, zoals een pijnlijke rug, een stijve nek of zere benen, zeker doen afnemen, zo niet helemaal laten verdwijnen. Lees gauw verder hoe een zadelkruk met rugleuning van 123 Zadelkruk uw werkdagen zal verlichten. U stapt ‘s avonds fris als een hoentje de deur uit en bent niet meer moe om iets leuks te gaan ondernemen!

Groot aanbod zadelkrukken met 123 Zadelkruk

123 Zadelkruk is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van:

  • zadelkrukken,
  • tabouretten,
  • werkstoelen,
  • accessoires,
  • herenstoelen,
  • kappersstoelen,
  • werkwagens,
  • behandelbanken,
  • Erpa pedaalemmers.

Ons grote aanbod, dat we met een gerust hart het grootste aanbod in Nederland kunnen noemen, bestaat uit hoogwaardige, ergonomische en comfortabele producten, die uw lichaam tijdens de werkdag de juiste houding bieden. Van elk product zijn meerdere varianten beschikbaar, zodat u voor vrijwel elke werksituatie een optimale werkplek kunt creëren. 123 Zadelkruk heeft jarenlange ervaring op het gebied van ergonomische producten. Wij delen graag onze kennis en ervaring over al deze producten met u, zeker die over de zadelkruk met rugleuning. Een goed, professioneel advies is tenslotte het behoud van uw lichaam. Onze producten treft u vooral aan in ziekenhuizen, het onderwijs, op kantoren, in klinieken en in therapeutische omgevingen. Daarnaast zijn veel van onze producten bijzonder geschikt voor particulier gebruik.

Zadelkruk met rugleuning van kwaliteit

123 Zadelkruk importeert al haar eigen producten. Als marktleider zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van het ontwerp en de productie van bijvoorbeeld onze zadelkruk met rugleuning. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij de aanschaf van een zadelkruk met rugleuning of zonder rugleuning, is het belangrijk om naar een aantal zaken te kijken. Natuurlijk is dat ten eerste de zithouding die u aanneemt als u de hele dag werkt, zittend op de zadelkruk. Die moet perfect zijn. Bijdragend aan een perfecte zithouding is de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt wordt voor de zadelkruk met rugleuning. Wij gebruiken dan ook alleen kwalitatief sterke en goede materialen, die duurzaam zijn en garant staan voor een lange levensduur. Want hoewel onze prijzen scherp zijn, wilt u natuurlijk niet om het half jaar een nieuwe zadelkruk kopen. Wij kijken verder naar de bouwkwaliteit van de kruk en gebruiken het beste kunstleder dat op de markt te vinden is. Ons kunstleder is van een dikke kwaliteit, maar voelt wel soepel aan en is ook soepel in gebruik. Niet alleen heeft u zo een op leer gelijkend product, maar bent u verzekerd van een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud. De opvulling van het zadel van de zadelkruk bestaat uit memory foam, waar u met gemak de hele dag op kunt zitten. U kunt voor uw zadelkruk met rugleuning kiezen uit standaard wielen van een prima kwaliteit. Of u kiest voor de GROSS STABIL wielen die wij uit Duitsland importeren. Deze wielen behoren tot de beste zwenkwielen ter wereld. U kunt uw zadelkruk uitbreiden met kruisvoeten, waarbij u de keuze heeft uit sterke PU (Polyurethaan) kruisvoeten en aluminium kruisvoeten. Deze aluminium kruisvoeten bestaan uit één geheel en zijn dus niet gelast. Ze zijn gepolijst, waardoor ze een mooi glimmend uiterlijk hebben. Alles bij elkaar beschikken u en uw medewerkers over een uitstekende, prettig aanvoelende zadelkruk met rugleuning van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U vindt de zadelkruk met rugleuning nergens goedkoper!

Zadelkruk met rugleuning en meer

Naast de zadelkruk met rugleuning vindt u bij ons, zoals al genoemd, een groot assortiment andere zadelkrukken. Denkt u aan een zadelkruk zonder rugleuning, met een extra groot of juist met een compact zadel, zadelkrukken die belastbaar zijn tot 170 kilo, met voetbediening en met een PU (Polyurethaan) zadel. Van al deze producten zijn ook weer variaties te bestellen. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze ruime collectie en van daaruit heel gemakkelijk uw bestelling te plaatsen. Wij streven ernaar om uw product snel te leveren. Doorgaans worden producten die voor 15.00 uur besteld zijn, dezelfde dag nog verzonden. Wij beschikken over een grote eigen voorraad in ons magazijn in Nederland, waardoor wij in staat zijn om 96% van ons aanbod direct te leveren. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan ontvangt u de zadelkruk met leuning zeker de dag erna. Ongeacht de prijs van uw product berekenen wij geen verzendkosten voor de verzending naar adressen in Nederland. Heeft u per ongeluk de verkeerde keuze gemaakt? Lees even hoe u het product gemakkelijk terug kunt sturen naar ons. Heeft u vragen of heeft u over een bepaald product een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord en helpen u graag verder![/vc_column_text]