Zadelkruk met rugleuning

Zadelkruk met rugleuning kopen

Bent u op zoek naar een zadelkruk met rugleuning? Bent u op zoek naar een zadelkruk met rugleuning zodat u uw werk beter uit kunt voeren? Zoekt u dan niet verder. Bij 123 Zadelkruk bieden wij u een ruim aanbod aan van een zadelkruk met rugleuning. Onze zadelkruk met rugleuning is zeer geschikt voor ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs en therapeutische settings. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs en bent u bij ons aan het juiste adres voor ergonomische producten. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u tijdens uw werkzaamheden regelmatig last krijgt van uw nek, schouder of rug. Klachten aan de nek, schouders en rug zijn bekende klachten als u geen ergonomische werkhouding aanneemt. 123 Zadelkruk biedt u vandaag dé oplossing aan! Wij hebben een ruim assortiment van verschillende soorten zadelkrukken met rugleuning die aansluiten bij uw wensen. 

Perfect oplossing zere rug: zadelkruk met rugleuning van 123 Zadelkruk

Voelen uw werkdagen zwaar, omdat u gaandeweg de dag steeds vermoeider raakt? Uw rug, schouders en nek voelen gespannen aan, om over uw zere benen en voeten maar niet te spreken. Dé oplossing wordt u geboden door de zadelkruk met rugleuning van 123 Zadelkruk! Voor elke werksituatie heeft 123 Zadelkruk de juiste oplossing met een zadelkruk met rugleuning. U merkt meteen het verschil als u tijdens het werk gebruik maakt van onze zadelkruk met rugleuning. Voor iedere setting de juiste zadelkruk met rugleuning, dat is onze missie! Werkt u in het onderwijs, in het ziekenhuis, op kantoor, als kapper of in een therapeutische omgeving, dan garanderen wij u dat u door gebruik te maken van de zadelkruk met rugleuning absoluut energieker naar huis gaat aan het eind van de dag. Ook voor particulieren is een zadelkruk met rugleuning de ideale oplossing bij het uitoefenen van werk aan huis of een hobby. 123 Zadelkruk heeft als totaalleverancier het grootste aanbod.

Ergonomische zadelkruk met rugleuning

Doordat uw lichaam door de ergonomische zadelkruk met rugleuning de juiste houding aanneemt, krijgt het de juiste ondersteuning. 123 Zadelkruk, onderdeel van Novicum International, is al jaren werkzaam op het gebied van hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair voor iedere werksituatie. Ergonomie is belangrijk: gebruiksvoorwerpen zoals de zadelkruk met rugleuning wordt zodanig ontworpen, dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd. Geen wonder dus, dat steeds meer mensen gebruikmaken van bijvoorbeeld een zadelkruk met rugleuning. Naast de zadelkruk met rugleuning levert 123 Zadelkruk ook:

 • tamboeretten,
 • werkstoelen,
 • kappersstoelen,
 • herenstoelen,
 • behandelbanken,
 • werkwagens,
 • accessoires,
 • Erpa pedaalemmers.

Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Ons grote assortiment bestaat uit professioneel meubilair. Omdat wij persoonlijk contact zeer waardevol vinden, geven we u graag advies op maat. We garanderen u dat we voor vrijwel elke werksituatie de optimale werkplek weten te creëren.

Per categorie zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u precies kunt kiezen wat het beste bij u past. Behalve de zadelkruk met rugleuning informeren wij u graag verder over:

 • zadelkruk met groot zadel,
 • zadelkruk met compact zadel,
 • zadelkruk belastbaar tot 170 kg,
 • zadelkruk met voetbediening,
 • zadelkruk met PU-zadel.

Veel voordelen zadelkruk met rugleuning

Als specialist noemt 123 Zadelkruk u graag de grote voordelen van een zadelkruk met rugleuning. Als eerste natuurlijk onze zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. We verzekeren u dat u onze hoogwaardige zadelkrukken of andere producten uit ons assortiment nergens goedkoper zult vinden. Wij werken nauw samen met de fabrikanten die onze producten ontwerpen en vervaardigen. We maken met deze gerenommeerde fabrieken goede afspraken over kwaliteit van de te gebruiken materialen. 123 Zadelkruk importeert het hele assortiment zelf.

We gebruiken voor de zittingen van onze zadelkrukken met rugleuning prachtig kunstleder. Het is van dikke kwaliteit maar toch erg soepel in gebruik. Het kunstleder heeft een lange levensduur en behoudt zijn op echt leer gelijkende uitstraling al die tijd. We gebruiken voor speciale vulling voor de zittingen, namelijk memory foam. Het memory foam vormt zich naar uw lichaam, zodat optimaal zitcomfort ontstaat.

De kruisvoeten zijn verkrijgbaar in PU (plastic) of aluminium. De PU kruisvoeten zijn sterk. De aluminium kruisvoeten zijn niet gelast, ze bestaan uit één geheel. Omdat deze kruisvoeten gepolijst worden, hebben ze een mooi, glimmend uiterlijk.

Wat betreft de wielen heeft u keuze uit de standaard wielen, die een prima kwaliteit hebben, of uit de GROSS STABIL wielen, die in Duitsland worden vervaardigd. Men rekent deze wielen tot de beste zwenkwielen ter wereld.

Nergens betere prijs voor producten 123 Zadelkruk

Voor al onze hoogwaardige producten geldt: u vindt ze nergens goedkoper. Niet alleen vinden we de kwaliteit van het materiaal, uw zitpositie en de bouwkwaliteit enorm belangrijk, we hechten er ook grote waarde aan dat de ergonomische artikelen voor iedereen betaalbaar zijn. We hanteren dan ook een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. U ontvangt van ons een uitstekend service en ruimte garantievoorwaarden. Al onze producten worden aangeboden via een landelijk netwerk van groothandelaren en dealers.

We leveren onze artikelen zeer snel. Dat kunnen wij u garanderen, doordat we over een eigen magazijn beschikken, waarin standaard een grote voorraad op peil gehouden wordt. 95% van onze artikelen kunnen wij direct aan u leveren. Is uw bestelling voor een zadelkruk met rugleuning voor 15.00 uur bij 123 Zadelkruk binnen, dan versturen we alles dezelfde dag nog. Wij berekenen geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland. Ongeacht de prijs van de zadelkruk met rugleuning of een ander artikel is de verzending van uw bestelling helemaal gratis naar adressen in Nederland. De verzendkosten voor leveringen in België en Duitsland zijn gratis bij een minimale bestelwaarde van €30,-.

Vrijblijvend contact opnemen

Hebben we u enthousiast gemaakt voor de zadelkruk met rugleuning van 123 Zadelkruk? Heeft u ondanks de vermelde productgegevens nog wat meer informatie nodig of bent u misschien op zoek naar een speciale toepassing van een van onze artikelen? Neem vandaag nog even contact met ons op en wij vertellen u alles wat u moet weten, en meer! Natuurlijk is uw vraag naar meer informatie geheel vrijblijvend. Onze doelstelling is om voor iedereen de meest optimale werksituatie te creëren. 123 Zadelkruk doet daarvoor als marktleider net dat ene stapje extra!