Zadelkrukken

Zadelkrukken online kopen

Heeft u zakelijk of privé zadelkrukken nodig om uw werk op een goede, ergonomische manier te kunnen doen? Als u dagelijks last heeft van een zere rug of nek, is het wellicht verstandig een hoogwaardige zadelkruk te kopen voor uw zittende werkzaamheden. 123Zadelkruk biedt u een ruim aanbod zadelkrukken die gebruikt kunnen worden in diverse branches, zoals kapsalons, dokterspraktijken of nagelstudio’s. Bij 123Zadelkruk vindt u niet alleen een gevarieerd aanbod zadelkrukken in allerlei maten en uitvoeringen, maar ook behandelbanken en kappersstoelen. Wij bieden u hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij importeren al onze producten zelf en zorgen ervoor om zeer nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de productie ervan. Door de grote voorraad in ons eigen magazijn in Nederland kunnen we bijna al onze producten direct uit voorraad leveren en daarom staan wij garant voor een bijzonder snelle service.

Online ergonomische zadelkrukken kopen

Bent u geïnteresseerd in zadelkrukken? Klagen uw werknemers over vermoeidheid en misschien zelfs pijnklachten na een dag werken? Dan wordt het hoog tijd om zadelkrukken voor hen en voor uzelf aan te schaffen! U bent bij 123 Zadelkruk op de juiste plek. Wij hebben namelijk het grootste aanbod aan zadelkrukken, waarmee tijdens de lange werkdag toch de optimale zithouding kan worden aangenomen en die bovendien kan worden vastgehouden. 123 Zadelkruk is onderdeel van totaal leverancier Novicum International, gespecialiseerd in de verkoop van uniek, hoogwaardig professioneel meubilair. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zadelkrukken, zijn wij gegroeid tot marktleider op het gebied van ergonomische producten, zoals zadelkrukken, onderzoeksbanken en kappersstoelen. Wij onderscheiden ons op de markt door onze kwaliteit en prijzen. Bij 123 Zadelkruk vindt u een uitgebreid assortiment en tevens het grootste aanbod aan zadelkrukken, tabouretten, werkstoelen, kappersstoelen, herenstoelen, werkwagens,  behandelbanken, Erga pedaalemmers en accessoires zoals kruisvoeten, wielen en glijders en voetringen. Kortom, voor alles op het gebied van ergonomisch werken kunt u bij ons terecht! 

Ergonomisch werken met zadelkrukken

Zoals we allemaal weten maar niet altijd in praktijk brengen, is een een goede werkhouding een must tijdens fysiek werk, zeker ook tijdens lange dagen. Het is niet alleen onprettig maar ook ongezond om gedurende de dag met kromme rug te zitten of in elkaar te zakken. Zadelkrukken helpen u met de optimale zithouding door de ergonomische houding die u meteen aanneemt. Ergonomie staat de laatste jaren bij veel bedrijven hoog in het vaandel. Een goede zaak, want het gaat tenslotte om gezond en efficiënt werken door uw werknemers of door uzelf, om klachten te voorkomen. Ergonomisch werken heeft als doel gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken zo te ontwerpen dat ze de veiligheid, gezondheid, het comfort en het effectief functioneren van mensen bevorderen. De juiste zadelkrukken zullen in uw bedrijf dus meehelpen om goed te functioneren en dat jaren zo te houden.

123 Zadelkruk ontwerpt zadelkrukken

123 Zadelkruk importeert alle zadelkrukken en ook alle andere producten in ons assortiment. We vinden het belangrijk om zeer nauw betrokken te zijn bij de productie van het ontwerp van al onze producten, waaronder dus de zadelkrukken. Hierdoor zijn wij in staat unieke zadelkrukken aan te bieden. Onze zadelkrukken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden onze klanten het meest hoogwaardige meubilair om veilig en gezond mee te kunnen werken. Gewoonlijk treft u onze zadelkrukken en andere artikelen in kantoren, ziekenhuizen, het onderwijs en therapeutische settingen. In veel branches is een zadelkruk gewoonweg essentieel. 

Grootste aanbod zadelkrukken

Bij 123 Zadelkruk vindt u het grootste aanbod aan zadelkrukken! Stuk voor stuk zien de zadelkrukken er prachtig uit en zijn ze ook qua uitstraling een aanwinst in uw bedrijf. Ons grote aanbod is heel divers. Zo kunt u kiezen uit zadelkrukken met een groot zadel of met een compact zadel, zadelkrukken met een PU (polyurethaan/plastic) zadel, met voetbediening en met een rugleuning. Ook verkoopt 123 Zadelkruk zadelkrukken die belastbaar zijn tot 170 kilo. De kruisvoeten van de zadelkruk zijn leverbaar met plastic kruisvoeten of aluminium kruisvoeten. De aluminium kruisvoeten hebben als voordeel dat ze uit één geheel bestaan en dat ze gepolijst zijn, waardoor ze een glimmend uiterlijk hebben. De wielen van de zadelkruk zijn verkrijgbaar in standaard wielen, die prima van kwaliteit zijn. We leveren ook GROSS STABIL wielen, die in Duitsland worden geproduceerd en bekend staan als de beste zwenkwielen ter wereld. 

Betaalbare zadelkrukken van hoge kwaliteit 

Ruim elf jaar ervaring heeft ons geleerd dat meerdere zaken voor u als klant belangrijk zijn als het gaat over zadelkrukken. Daarbij weten wij als de beste waar de juiste zadelkrukken voor de meest optimale zithouding aan moeten voldoen. U kunt er overigens vanuit gaan dat wij aan onze zadelkrukken hoge kwaliteitsnormen stellen. Wij maken daarover stevige afspraken met de fabrieken, allemaal gerenommeerde partners, die onze artikelen leveren. Zoals gezegd werken wij ook mee aan het ontwerpen van de zadelkrukken, waarvoor we kwalitatief goede materialen gebruiken, die sterk en duurzaam zijn. Het is belangrijk dat de zadelkrukken een lange levensduur hebben. We gebruiken dan ook alleen kunstleder van een dikke kwaliteit voor de zadelkrukken, dat echter wel soepel in gebruik is. Het kunstleder ziet eruit als echt leder. U let zelf natuurlijk op hoe de zadelkrukken zitten en wat past bij uw lichaam. Daar koopt u tenslotte zadelkrukken voor. De zadels van onze zadelkrukken zijn gevuld met zeer goede opvulling, die bestaat uit memoryfoam, zodat u er de gehele dag makkelijk en goed op kunt zitten. Wij durven te stellen dat u nergens goedkopere zadelkrukken zult vinden! Bij 123 Zadelkruk garanderen we u niet alleen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook zadelkrukken die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen om u de meest optimale ergonomische zadelkrukken te bieden. 

Zadelkrukken online bestellen

Het is heel eenvoudig om de zadelkrukken te bestellen, dat kunt u rechtstreeks via onze website doen. Bij alle producten staan de specificaties vermeld, zodat u op uw gemak de voors en tegens van iedere zadelkruk tegen elkaar kunt wegstrepen. Doordat wij altijd een grote voorraad in ons magazijn in Nederland hebben, kunnen wij 95% van onze producten direct leveren. Wij staan garant voor een snelle levering. Bij ons staat vriendelijkheid hoog bovenaan wat service betreft. Weet u niet precies welke zadelkrukken u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen en persoonlijk advies.