Zadelkrukken

Zadelkrukken online kopen

Heeft u zakelijk of privé zadelkrukken nodig om uw werk op een goede, ergonomische manier te kunnen doen? Als u dagelijks last heeft van een zere rug of nek, is het wellicht verstandig een hoogwaardige zadelkruk te kopen voor uw zittende werkzaamheden. 123Zadelkruk biedt u een ruim aanbod zadelkrukken die gebruikt kunnen worden in diverse branches, zoals kapsalons, dokterspraktijken of nagelstudio’s. Bij 123Zadelkruk vindt u niet alleen een gevarieerd aanbod zadelkrukken in allerlei maten en uitvoeringen, maar ook behandelbanken en kappersstoelen. Wij bieden u hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij importeren al onze producten zelf en zorgen ervoor om zeer nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de productie ervan. Door de grote voorraad in ons eigen magazijn in Nederland kunnen we bijna al onze producten direct uit voorraad leveren en daarom staan wij garant voor een bijzonder snelle service.

Online ergonomische zadelkrukken kopen

Bent u op zoek naar zadelkrukken? Heeft u al een tijdje last van vermoeidheidsklachten, zere benen of een pijnlijke rug en schouders na uw werkdag? Goede zadelkrukken zijn het antwoord! Zadelkrukken geven de juiste ondersteuning aan uw lichaam, zorgen voor de goede zithouding en voorkomen lichamelijke klachten. Bij 123 Zadelkruk.nl weten we er alles van en daarom hebben we het onze missie gemaakt om ondernemingen en zelfstandigen te helpen met de perfecte zadelkrukken, bovendien tegen een betaalbare prijs. Sterker nog, met onze zadelkrukken onderscheiden we ons op de markt vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding: u zult nergens goedkopere zadelkrukken vinden! 123 Zadelkruk.nl is onderdeel van Novicum International, gespecialiseerd in de verkoop van uniek, hoogwaardig professioneel meubilair. Als marktleider en totaalleverancier vindt u bij 123 Zadelkruk.nl alles wat u maar nodig heeft op ergonomische gebied, zoals zadelkrukken, tabouretten, onderzoekstafels, werkstoelen, kappersstoelen, herenstoelen, werkwagens, behandelbanken, Erga pedaalemmers en accessoires zoals kruisvoeten, wielen en glijders en voetringen.

Ergonomische zadelkrukken

Het is niet voor niets dat ergonomie steeds meer in de belangstelling staat. Bij ergonomie wordt een product, een ruimte of de werkplek, aangepast aan wat er tijdens het werken nodig is. Ergonomisch werken heeft dan ook als doel gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken zo te ontwerpen dat ze de veiligheid, gezondheid, het comfort en effectief functioneren van mensen bevorderen. De zadelkruk van 123 Zadelkruk.nl zal hieraan zeker bijdragen, niet alleen tijdelijk maar vele jaren achtereen. Veel ondernemingen zien het belang in van ergonomie, het is tenslotte het behoud van het lichaam hun werknemers en, als u als leidinggevende zelf meewerkt, van uzelf. Met de ergonomische zadelkrukken kunt u verantwoord, gezond en optimaal werken zonder hinderlijke lichamelijke klachten. 123 Zadelkruk.nl heeft inmiddels meer dan elf jaar ervaring op het gebied van ergonomisch werkmateriaal. Profiteer van onze ervaring en deskundigheid en kies voor de juiste en gezonde zit- en werkhouding door perfecte zadelkrukken te kiezen. 123 Zadelkruk.nl kijkt daarbij overigens niet alleen naar de juiste zitpositie, maar zeker naar de kwaliteit van onze producten, want daaraan ligt de goede positie ten grondslag. 

Zadelkrukken van hoogste kwaliteit

123 Zadelkruk.nl begrijpt als geen ander dat u geen zadelkrukken aanschaft voor de korte termijn. Een lage prijs is belangrijk, maar de levensduur van de aangeschafte werkkrukken is nog belangrijker. Vandaar dat wij de allerhoogste eisen stellen aan de kwaliteit van onze zadelkrukken. Wij werken al jaren nauw samen met gerenommeerde zadelkrukken fabrikanten en we leggen onze eisen op het gebied van kwaliteit bij hen neer. De zadelkrukken worden gemaakt van kunstleder van dikke kwaliteit, maar wat toch soepel is in gebruik. Het kunstleder heeft de mooie natuurlijke uitstraling van echt leder en de hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur van vele jaren. De zitkussens van de zadelkrukken zijn gevuld met memoryfoam dat zich vormt naar uw lichaam. Zittend werken wordt op deze manier optimaal ondersteund, waardoor geen vermoeidheid of pijnklachten meer voorkomen. 

Groot assortiment zadelkrukken

Bij 123 Zadelkruk.nl vindt u een groot aanbod aan ergonomische zadelkrukken, naast vele andere producten. U zult op deze website zien dat er volop keuze is in zadelkrukken, zodat er altijd een werkkruk is die bij u en uw bedrijf past. U zult ook zien dat de zadelkrukken een mooie uitstraling hebben, tenslotte is dat belangrijk naar uw klanten toe. In onze collectie vindt u een zadelkruk met groot zadel, met een compact zadel en ook met een PU (polyurethaan/plastic) zadel. Verder zij er zadelkrukken met voetbediening en met een rugleuning. Ook beschikbaar zijn zadelkrukken die belastbaar zijn tot 170 kilo. De kruisvoeten van de zadelkruk worden gefabriceerd met plastic kruisvoeten of met aluminium kruisvoeten. De aluminium kruisvoeten hebben als voordeel dat ze uit één geheel bestaan en dat ze gepolijst zijn, waardoor ze een mooi, glanzend uiterlijk hebben. De wielen van de zadelkrukken zijn verkrijgbaar in standaard wielen en GROSS STABIL wielen, deze worden in Duitsland worden geproduceerd. De standaard wielen zijn prima van kwaliteit. De Duitse wielen staan bekend als de beste zwenkwielen ter wereld. 

Zadelkrukken tegen laagste prijs

We noemden het al, bij 123 Zadelkruk.nl betaalt u de laagste prijs voor zadelkrukken, die nog altijd de hoogste kwaliteit hebben. Wij kunnen dat doen, doordat we onze zadelkrukken en andere artikelen zelf importeren. We stellen de hoogste kwaliteitseisen en dankzij onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. Verder zijn we zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie van alle artikelen in de collectie, waardoor we u een perfect en betaalbaar product aan kunnen bieden. Met onze exclusieve producten is werken een fluitje van een cent. U treft de 123 Zadelkruk.nl zadelkrukken en andere hulpmiddelen in kantoren, ziekenhuizen, het onderwijs en verschillende therapeutische settingen. In veel branches is een perfecte zithouding belangrijk essentieel. 

Eenvoudig zadelkruk bestellen

Per zadelkruk staan op onze website alle details en product specificaties weergegeven. Het bestellen wordt zo heel gemakkelijk, doordat u precies weet wat u koopt en wat u mag verwachten. Bestellen doet u eenvoudig online. Omdat wij grote voorraad in het eigen magazijn in Nederland hebben, kan 123 Zadelkruk.nl maar liefst 95% van de producten direct leveren. Heeft u meer informatie nodig of heeft u specifieke vragen?  Bij123 Zadelkruk.nl staat vriendelijkheid voorop, dus neem gerust contact met ons op! Wij staan u direct te woord en geven u graag persoonlijk advies.