Zadelkruk kopen

Online uw zadelkruk kopen

U wilt een zadelkruk kopen? Bent u werkzaam bij een tandarts- of dokterspratijk? Grote kans dat u dan gebruik maakt van een zadelkruk. Is uw zadelkruk aan vervanging toe en wilt u een nieuwe zadelkruk kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Novicum Medical, 123zadelkruk.nl.

Novicum Medical

Novicum Medical is gespecialiseerd in de verkoop van professioneel meubilair voor ziekenhuizen, het onderwijs, kantoren en therapeutische settingen. Daarnaast worden onze producten ook aangeschaft voor privé gebruik. Bij Novicum Medcial kunt u onder andere terecht voor zadelkrukken, taboeretten en onderzoeksbanken. Voordat u een zadelkruk gaat kopen, adviseren wij u graag over onze producten. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en delen dit graag met u.
?Wij zijn nauw betrokken bij de productie van onze zadelkrukken. De zadelkrukken worden geïmporteerd, maar er wordt geen ontwerp gemaakt zonder onze goedkeuring. Daarmee kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige zadelkruk aanbieden. Dit zal uw werk vergemakkelijken en lichamelijke klachten voorkomen.

Zadelkruk kopen

Er komt meer kijken bij een zadelkruk kopen dan u denkt. Wij hebben het grootste aanbod aan zadelkrukken. Zo kunt u kiezen uit een zadelkruk met een groot zadel of een zadelkruk met een compact zadel. Daarnaast bieden wij zadelkrukken met rugleuning of met voetbediening aan. Ook als u wat zwaarder van gewicht bent, hebben wij een zadelkruk voor u. Wij hebben namelijk een zadelkruk belastbaar tot 170 kilogram in ons assortiment. U vraagt zich misschien af waar u op moet letten, wanneer u een zadelkruk gaat kopen, zeker als er zoveel soorten zijn. Wij geven u graag advies.

Een belangrijk onderdeel is de zitpositie, het is namelijk van groot belang dat de zadelkruk uw lichaam ondersteunt. ?Ook de afwerking van de zadelkruk is een belangrijk aandachtspunt. Voor de zitting maken wij gebruik van hoogwaardig kunstleder, van dikke kwaliteit, maar zeer soepel in gebruik. Daarnaast bevat de zadelkruk een opvulling van memoryfoam, waar u de gehele dag op kunt zitten. De kruisvoeten worden gemaakt van PU en aluminium. Zo weet u zeker dat u een zadelkruk heeft van de beste kwaliteit.

Zadelkruk kopen op 123zadelkruk.nl

U kunt uw zadelkruk eenvoudig kopen via 123zadelkruk.nl. U bestelt uw zadelkruk in onze webshop. U koopt een kwalitatief goede zadelkruk voor een hele scherpe prijs! Onze zadelkrukken zijn ook te koop bij een landelijk netwerk groothandelaren en dealers. Ook zij geven u graag advies over onze zadelkrukken of over één van onze andere producten.

Bent u geïntereseerd in een zadelkruk kopen van Novicum Medical en wilt u graag meer informatie? Of wilt u graag aansluiten bij het landelijke netwerk van groothandelaren en dealers? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.