Tabourets

Tabourets nodig?

Bent u op zoek naar tabourets voor in uw huisartsenpraktijk of kapsalon? En kunt u maar geen geschikte leverancier van tabourets vinden? Dan moet u bij Novicum Medical zijn. Novicum Medical heeft een ruim assortiment aan tabourets van hoge kwaliteit!

Tabourets kopen bij 123 Zadelkruk.nl

Novicum Medical verkoopt hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in deze branche en weten precies waar de producten aan moeten voldoen. Wij hebben onder andere tabourets in ons assortiment. Een tabouret zie je veel terug in ziekenhuizen, therapeutische settingen, kantoren en onderwijs. Een tabouret lijkt veel op een zadelkruk, maar heeft een ‘plat’ zadel. U kunt bij ons kiezen voor een tabouret met hand- of voetbediening. Ideaal als u door uw werk de tabouret niet met uw hand kunt bedienen. Ook kunt u kiezen voor een tabouret met rugleuning. Deze is zeer geschikt wanneer u snel last heeft van uw rug. Wij helpen u graag bij de keuze voor een tabouret. Daarvoor kunt u ook langsgaan bij één van onze groothandelaren of dealers. Wij hebben namelijk een landelijk netwerk van groothandelaren en dealers die onze producten verkopen. Zij kunnen u van deskundig advies voorzien en u helpen bij de keuze van een tabouret. Wilt u ook graag lid worden van ons landelijk netwerk? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graat met u wat de mogelijkheden zijn.

Tabourets online kopen

De tabourets van Novicum Medical kunt u eenvoudig online kopen. Wij hebben namelijk een webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. Als u de tabourets vandaag bestelt voor 16.00 uur, worden ze vandaag nog verzonden. Dan heeft u de tabourets dus al binnen enkele dagen in huis! Tevens betaalt u geen verzendkosten, wanneer de bestelling in Nederland bezorgd moet worden!
Bent u toch niet helemaal tevreden met uw bestelling? Of voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen? Dan heeft u de mogelijkheid om de producten te retourneren. U kunt de producten 14 dagen, nadat u uw bestelling heeft ontvangen, retourneren. Wij zorgen ervoor dat u het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug krijgt.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de tabourets of één van de andere producten van Novicum Medical? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Ook wanneer u een tip of suggestie ter verbetering heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij stellen uw mening zeer op prijs en gaan serieus aan de slag met uw feedback!