Novicum kappersstoelen

Sinds februari 2018 heeft 123zadelkruk.nl een nieuwe categorie toegevoegd aan haar assortiment. De nieuwe categorie betreft die van de kappersstoelen. De kappersstoelen vormen een mooie aanvulling op de huidige line-up van 123zadelkruk.nl en worden gefabriceerd in dezelfde fabriek als een deel van de zadelkrukken en tabourets die 123zadelkruk.nl al aanbiedt. Dit betekent dat 123zadelkruk.nl net als bij de zadelkrukken en tabouretten een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding kan bieden.

Omdat 123zadelkruk.nl de hoogste kwaliteit wil bieden aan haar klanten, laat 123zadelkruk.nl iedere kappersstoel fabriceren met premium materialen. Het resultaat is een kwaliteit die normaliter alleen voor een veel hogere prijs wordt verkocht. Een aantal punten die onze kappersstoelen uniek maken:

  • Premium kappersstoel met hoogwaardige materialen
  • Gevuld met hoogwaardig (memory) molded foam
  • Bekleed met premium Skai leer
  • Standaard uitgevoerd met stervoet, tegen meerprijs verkrijgbaar met andere voeten c.q. bases
  • 2 jaar fabrieksgarantie

De modellen die 123zadelkruk.nl voert zijn allemaal verschillend en hebben hun eigen kenmerkende stijl. De Airen kappersstoel is hedendaags en vernieuwend en de Finn kappersstoel heeft een tijdloos design en een vloeiend lijnenspel. De Elin kappersstoel heeft een kubistische vormgeving en is een chique verschijnen, terwijl de Lars Kappersstoel een rond en gedurfd design heeft. Zo is er voor iedere klant een kappersstoel te vinden die past bij zijn of haar smaak en bij de stijl van de inrichting.

123zadelkruk.nl zal de komende tijd het assortiment van onze kappersstoelen verder uitbreiden om op die manier de keuze voor onze klanten nog verder te vergroten. Dus naast ons huidige assortiment van zadelkrukken, kapperskrukken, kappersfietsen, tabouretten, werkwagens en tabourets heeft 123zadelkruk.nl nu ook kappersstoelen in het assortiment die kwalitatief zich kunnen meten met de beste stoelen uit de markt.