Kapperskrukken

Kapperskrukken online kopen

Bent u op zoek naar professionele kapperskrukken? Zijn uw huidige kapperskrukken aan vervanging toe en bent u op zoek naar een hele nieuw interieur voor uw kapsalon? Zoek dan niet verder! Bij 123zadelkruk bent u aan het juiste adres! Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten kapperskrukken tegen scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. 123Zadelkruk is een onderdeel van Novicum Medical. Wij ontwerpen en produceren unieke kapperskrukken voor verschillende branches. Heeft u last van rug- en/of nekklachten? Door een kapperskruk van 123zadelkruk aan te schaffen zult u binnen een mum van tijd minder last hebben van lichamelijk klachten. 

Waarom kiezen voor kapperskrukken?

Waarom zou u kiezen voor professionele kapperskrukken in uw branche? Door gebruik te maken van de kapperskrukken van 123zadelkruk zult u een fijne werkhouding ervaren. Heeft u zittend werk of zit u het grootste deel van uw werkdag? Door de vorm van de zitting van de kruk blijft uw lichaam recht en op deze manier kunt u ergonomisch uw werk uitvoeren. Het is daarom erg belangrijk dat u gebruik maakt van professionele kapperskrukken tijdens uw lange werkdagen. Hierdoor voorkomt u een verkeerde zithouding en gaat u rug- en nekklachten tegen. De kapperskrukken van 123zadelkruk zijn gemaakt van memoryfoam en kunstleer. Door jarenlang onderzoek en diverse producties hebben wij de beste kapperskrukken ontwikkeld. 

Kapperskrukken van 123 Zadelkruk.nl

123Zadelkruk is dé marktleider op het gebied van kappersstoelen. Wij bieden u een breed assortiment aan van verschillende kapperskrukken. U kunt uw producten bij ons gemakkelijk online bestellen. Wij zijn een professionele webwinkel waar u veilig en snel uw producten kunt bestellen en afrekenen. Wij waarborgen onze kwaliteit omdat wij het ontwerp en de productie in eigen beheer houden. Vindt het lastig om de juiste keuze te maken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze professionele producten.

Meer weten over onze kapperskrukken?

U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken op onze locatie. Samen met bekijken wij welke producten passend zijn voor uw werkbranche. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk en professioneel advies. Door gebruik te maken van een kapperskruk van 123zadelkruk zult u het gemak ervaren van een professionele werkstoel. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Wij bieden u een uitstekende service. Onze producten worden geleverd uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen. Onze hoogwaardige producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.