Kapperskrukken

Kapperskrukken bestellen

Bent u op zoek naar kapperskrukken? Zijn uw huidige kapperskrukken aan vervanging toe of grijpt u keer op keer mis in uw salon of op het werk? Zoekt u dan niet verder. Bij 123 Zadelkruk kunt u uw ogen uitkijken bij ons ruime aanbod van kapperskrukken. 123 Zadelkruk biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten kappersstoelen die geschikt zijn voor verschillende branches. Door de jaren heen is ons aanbod steeds verder uitgebreid en vandaag de dag heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende producten. 123 Zadelkruk is specialist op het gebied van kapperskrukken. Novicum International is onder meer gespecialiseerd in de verkoop van zadelkrukken, taboeretten, kappersstoelen en behandelbanken. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de ergonomische voordelen die kleven aan kapperskrukken? Wij delen graag onze kennis, opgedaan tijdens onze jarenlange ervaring in deze branche. Wij voorzien u graag van een gedegen advies. Onze producten vinden vooral hun eindbestemming in ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs en in therapeutische settingen.

Kapperskrukken online kopen

Bent u op zoek naar kapperskrukken? Zijn uw huidige kapperskrukken aan vervanging toe of grijpt u keer op keer mis in uw salon of op het werk? Zoekt u dan niet verder. Bij 123 Zadelkruk kunt u uw ogen uitkijken bij ons ruime aanbod van kapperskrukken. 123 Zadelkruk biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten kappersstoelen die geschikt zijn voor verschillende branches. Door de jaren heen is ons aanbod steeds verder uitgebreid en vandaag de dag heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende producten. 123 Zadelkruk is specialist op het gebied van kapperskrukken. Novicum International is onder meer gespecialiseerd in de verkoop van zadelkrukken, taboeretten, kappersstoelen en behandelbanken. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de ergonomische voordelen die kleven aan kapperskrukken? Wij delen graag onze kennis, opgedaan tijdens onze jarenlange ervaring in deze branche. Wij voorzien u graag van een gedegen advies. Onze producten vinden vooral hun eindbestemming in ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs en in therapeutische settingen.

Kapperkrukken van 123 Zadelkruk

123 Zadelkruk is de marktleider op het gebied van kapperskrukken en onderzoeksbanken. Wij bieden u het grootste aanbod aan van verschillende soorten krukken, tabouretten en stoelen die geschikt zijn voor diverse beroepen. Onze producten worden gemaakt van prachtig kunstleder en memoryfoam. De kwaliteit van onze producten is hoog maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan. Wij importeren onze eigen producten en zijn zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie hiervan. Wij bieden u een uniek product aanbod, bestaande uit hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dankzij onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. U vindt bij ons een uitstekende service, persoonlijk contact, een zeer snelle levering en u bent verzekerd van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kapperskrukken direct online bestellen

123 Zadelkruk beschikt over een uitgebreide webshop, waar u al onze producten direct kunt vinden. U kunt eerst rustig een kijkje nemen voordat u een keuze maakt. Heeft u een geschikte kapperskruk gevonden? Dan kunt u direct uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt gaan wij direct voor u aan de slag. Door de grote voorraad in ons eigen magazijn in Nederland zijn wij in staat 95% van onze producten direct te leveren.