Kapperskruk

Kapperskruk nodig?

Als u regelmatig last heeft van een zere spieren, een pijnlijke nek of rug, dan is het verstandig eens te kijken naar een hoogwaardige kapperskruk, waarmee u uw zittende werkzaamheden op een ergonomische manier en met een perfecte zithouding uit kunnen voeren. 123Zadelkruk biedt een ruim aanbod taboeretten, behandeltafels en professioneel meubilair, waaronder een kapperskruk die gebruikt kan worden in diverse bedrijfstakken; denk daarbij aan nagelstudio’s, dokterspraktijken en kapsalons. Bij 123Zadelkruk vindt u niet alleen een gevarieerd aanbod kapperskrukken in allerlei uitvoeringen en maten, maar ook behandelbanken, kappersstoelen, werktafels en diverse accessoires. Wij bieden u comfortabel en ergonomisch meubilair dat voldoet aan hoogstaande kwaliteitseisen. Onze kapperskruk heeft een hoogwaardige afwerking en is zowel in een professionele setting als in de thuissituatie het ideale hulpmiddel om een perfecte zithouding aan te nemen tijdens het werk. Door de multifunctionele toepassing bieden onze kapperskrukken, die relatief weinig ruimte in beslag nemen, de perfecte harmonie tussen veelzijdigheid en ergonomie.

Online ergonomische kapperskruk kopen

Zoekt u een kapperskruk? Heeft u een nieuwe kapsalon en zoekt u kapperskrukken? Bij 123 Zadelkruk vindt u absoluut de beste kapperskruk! Goede kapperskrukken zijn een belangrijk onderdeel in uw kapsalon en uw personeel en uzelf zullen er wel bij varen als u kapperskrukken met de optimale zithouding aanschaft. Hoe vindt u nu de beste kapperskruk? Lees gauw verder! 123 Zadelkruk is marktleider op het gebied van ergonomische producten zoals de kapperskruk, zadelkrukken, tabouretten, werkstoelen, herenstoelen, werkwagens, behandelbanken, Erga pedaalemmers en accessoires zoals kruisvoeten, wielen en glijders, en voetringen. Voor alles op het vlak van ergonomisch werken kunt u bij 123 Zadelkruk terecht. Ergonomisch werken heeft als doel gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken zo te ontwerpen dat ze de veiligheid, gezondheid, het comfort en effectief functioneren van mensen bevorderen. Goede kapperskrukken zullen uw werknemers en uzelf dus helpen goed te functioneren en vele jaren achtereen meehelpen aan het behoud van het lichaam. 123 Zadelkruk is onderdeel van Novicum International, gespecialiseerd in de verkoop van uniek, hoogwaardig professioneel meubilair. 

Kapperskruk, kapperskrukken van hoge kwaliteit

Wij hebben in meer dan elf jaar ruime ervaring en kennis opgebouwd om u goed te adviseren over de meest optimale kapperkruk. Wij durven te stellen dat wij u een uniek product aanbieden, omdat wij al bij het ontwerp van de kapperskruk betrokken zijn. Wij maken goede afspraken met de fabrieken en werken alleen met gerenommeerde fabrieken samen. Wij stellen hoge kwaliteitseisen, want alleen kapperskrukken van hoogwaardige kwaliteit helpen mee om gezond te werken. U vindt onze kapperskruk in veel kapperszaken, beautysalons en dergelijke werkomgevingen, omdat een juiste zithouding essentieel is. Naast een goede zithouding gelden belangrijke eisen voor het materiaal dat gebruikt wordt. 123 Zadelkruk gebruikt bijvoorbeeld alleen kunstleder van dikke kwaliteit, dat toch erg soepel is in het gebruik. Het kunstleder ziet eruit alsof het echt leder is. De zeer goede vulling die wij gebruiken voor de kapperskruk bestaat uit memoryfoam, waar u en uw medewerkers de gehele dag goed op zitten. 

Groot aanbod kapperskrukken

Bij totaalleverancier 123 Zadelkruk treft u het grootste aanbod kapperskrukken, er zit dus altijd een geschikte kapperskruk voor uw kapperszaak tussen. De kapperskrukken hebben verschillende zittingen, zoals een zadelkruk met een groot of compact zadel, krukken met een plastic zadel, met voetbediening en met een rugleuning. Ook zijn er kapperskrukken die belast kunnen worden tot 170 kilo. Daarnaast kan gekozen worden uit aluminium of plastic kruisvoeten en standaard of Duitse zwenkwielen. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hanteren. U vindt nergens een goedkopere kapperskruk!

Kapperskruk online bestellen

Omdat de specificaties bij elk product staan, kunt u uw bestelling voor de kapperskruk eenvoudig online via onze website doen. Door de grote voorraad in ons magazijn in Nederland, zijn wij in staat 95% van onze producten direct te leveren en daarom staan wij garant voor een snelle levering. Bij 123 Zadelkruk is vriendelijkheid belangrijk, neem daarom bij vragen gerust contact op voor persoonlijk en gedegen advies!