Kapperskruk

Kapperskruk nodig?

Als u regelmatig last heeft van een zere spieren, een pijnlijke nek of rug, dan is het verstandig eens te kijken naar een hoogwaardige kapperskruk, waarmee u uw zittende werkzaamheden op een ergonomische manier en met een perfecte zithouding uit kunnen voeren. 123Zadelkruk biedt een ruim aanbod taboeretten, behandeltafels en professioneel meubilair, waaronder een kapperskruk die gebruikt kan worden in diverse bedrijfstakken; denk daarbij aan nagelstudio’s, dokterspraktijken en kapsalons. Bij 123Zadelkruk vindt u niet alleen een gevarieerd aanbod kapperskrukken in allerlei uitvoeringen en maten, maar ook behandelbanken, kappersstoelen, werktafels en diverse accessoires. Wij bieden u comfortabel en ergonomisch meubilair dat voldoet aan hoogstaande kwaliteitseisen. Onze kapperskruk heeft een hoogwaardige afwerking en is zowel in een professionele setting als in de thuissituatie het ideale hulpmiddel om een perfecte zithouding aan te nemen tijdens het werk. Door de multifunctionele toepassing bieden onze kapperskrukken, die relatief weinig ruimte in beslag nemen, de perfecte harmonie tussen veelzijdigheid en ergonomie.

Online ergonomische kapperskruk kopen

Bent u op zoek naar een kapperskruk? Bent u werkzaam in een kapsalon en bent u op zoek naar een kapperskruk? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk. 123 Zadelkruk biedt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten kappersstoelen die aansluiten bij uw branche. Ook als u niet in een kapsalon werkt is een kapperskruk dé uitkomst voor lange werkdagen. Werkt u bijvoorbeeld in een tandartsenpraktijk, in het ziekenhuis of heeft u last van uw nek en rug en is het een goed idee om een kapperskruk te gebruiken in plaats van een normale stoel? Iedereen kan bij ons een kapperskruk bestellen. 123 Zadelkruk is specialist op het gebied van zadelkrukken, tabouretten en behandelbanken. Bij 123 Zadelkruk vindt u niet alleen een ruim aanbod zadelkrukken, maar ook behandelbanken en kappersstoelen behoren tot ons ruime assortiment. Wilt u meer weten over de voordelen van een kapperskruk? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste kapperskrukken. 

Kapperskruk van 123 Zadelkruk

123 Zadelkruk is de marktleider op het gebied van kappersstoelen en onderzoeksbanken. Wij bieden u het grootste aanbod aan van verschillende soorten krukken, tabouretten en stoelen. Door de jaren heen is ons aanbod steeds verder uitgebreid en daarom heeft u vandaag de dag een ruime keuze uit verschillende producten. Een kapperskruk van 123 Zadelkruk is gemaakt van de beste kwaliteit en biedt u de perfect houding. U zult merken dat u na een lange werkdag minder last heeft van uw nek, rug en spieren. Onze producten worden gemaakt van kunstleder en memoryfoam waardoor onze kapperskrukken er prachtig uitzien. De kwaliteit van onze producten is hoog, maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan.123 Zadelkruk importeert haar eigen producten en is zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie ervan. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dankzij onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs.123 Zadelkruk beschikt over een uitgebreide webshop, waar u al onze producten direct kunt vinden. 

Kapperskruk direct online bestellen?

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u direct een kapperskruk bestellen? Op deze website kunt u direct uw bestelling bij inplannen en afronden.  Al onze ergonomische producten zijn online gemakkelijk te bestellen. Door de grote voorraad in ons eigen magazijn in Nederland zijn wij in staat 95% van onze producten direct te leveren en daarom staan wij garant voor een snelle service. Wij bieden u hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteitseisen.