Kapperskruk kopen

Kapperskruk kopen bij 123 Zadelkruk

Wilt u graag een kapperskruk kopen? Bij 123zadelkruk.nl vindt u een groot aanbod kapperskrukken. De website 123zadelkruk.nl is onderdeel van Novicum Medical, de specialist op het gebied van zadelkrukken, taboeretten en onderzoekstafels. Bij 123zadelkruk.nl bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een kapperskruk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Op zoek naar kapperskruk kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Kapperskruk kopen: beste kwaliteit voor scherpe prijzen

Bent u kapper en wilt u een kapperskruk kopen? Wilt u voor de kappers die bij u werken een kapperskruk kopen? Wat 123 Zadelkruk betreft kunt u geen betere keuze maken dan een kapperskruk kopen om te gebruiken in uw salon. Onze hoogwaardige, ergonomische en comfortabele kapperskruk is een aanwinst voor uw bedriijf en het behoud van uw lichaam. U en uw medewerkers worden op de juiste manier ondersteund bij het dagelijks werk. Een kapperskruk kopen betekent verlichting voor uw voeten, benen en rug, maar ook voor de rest van uw lichaam wanneer bepaalde handelingen ook zittend uitgevoerd kunnen worden. Een kapperskruk kopen doet u natuurlijk bij 123 Zadelkruk, de specialist met het grootste aanbod. Wij hebben de optimale oplossing voor elke werksituatie.

Kapperskruk kopen en snel geleverd

Wanneer u overgaat tot een kapperskruk kopen, dan wilt u deze ook snel geleverd hebben. Dat kan bij 123 Zadelkruk. Wij beschikken namelijk over een eigen magazijn in Nederland met een grote voorraad. Maar liefst 95% van ons assortiment is direct leverbaar. Is uw bestelling bij ons geplaatst voor 15.00 uur, dan zorgen wij dat alles dezelfde dag nog het magazijn verlaat. Verzendingen binnen heel Nederland versturen wij helemaal gratis!

Niet alleen kunt u bij 123 Zadelkruk een kapperskruk kopen. U kunt bij ons ook terecht voor:

  • werkstoelen,
  • tamboeretten,
  • zadelkrukken (met of zonder leuning),
  • werkwagens,
  • behandelbanken,
  • accessoires,
  • Erpa pedaalemmers.

Wij hanteren voor ons hele hoogwaardige assortiment een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast geven we u graag advies in een persoonlijk contact, zodat u precies de juiste kapperskruk koopt.

Kwaliteit bij kapperskruk kopen

De kapperskruk is gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit. Te denken valt aan de zitting, die is gemaakt van kunstleder dat niet van echt leder te onderscheiden is. Het is dik kunstleder maar voelt toch heel soepel aan en het blijft jarenlang mooi. De vulling van de zitting bestaat uit memory foam, dat zich heel prettig naar het lichaam vormt en zodoende de beste ondersteuning geeft. Voor de kruisvoeten kunt u kiezen uit PU kruisvoeten (plastic), die zeer sterk zijn. U kunt ook kiezen voor de aluminium kruisvoeten, die uit één geheel bestaan. Ze hebben een glimmend uiterlijk en sieren iedere werkplek. De wielen bieden wij u aan in een standaarduitvoering, die van prima kwaliteit is. Bij het kapperskruk kopen kunt u ook kiezen voor de beste zwenkwielen ter wereld, de GROSS STABIL wielen uit Duitsland.

Wij werken nauw samen met gerenommeerde fabrieken en maken met de fabrikanten goede afspraken over het ontwerp en de productie. Naast een kapperskruk kunt u bij 123 Zadelkruk ook terecht voor kappersstoelen en herenstoelen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

[/vc_column_text]