Kappersfietsen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kappersfietsen online kopen

Bent u op zoek naar kappersfietsen? Zijn uw huidige kappersfietsen aan vervanging toe of mist u steeds een kappersfiets in uw salon? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij in de loop van de jaren ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag de keuze heeft uit verschillende kappersfietsen. 123 Zadelkruk beschikt over een ruim aanbod van ergonomische producten die aansluiten bij uw branche. Zo vindt u bij ons verschillende kappersfietsen, behandelbanken en tabouretten. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u tijdens uw werkzaamheden regelmatig last krijgt van uw nek, schouder of rug. Omdat u uw lichaam niet in een goede houding positioneert kan het gebeuren dat u aan het einde van de dag een vermoeid lichaam heeft met vervelende pijnklachten. Door gebruik te maken van een kappersfiets van 123 Zadelkruk zult u merken dat u aan het einde van de dag minder vermoeid bent en dat u minder last heeft van uw nek, rug en schouders. 

Ruim aanbod kappersfietsen bij 123 Zadelkruk

123 Zadelkruk is marktleider op het gebied van kappersstoelen en onderzoeksbanken. Wij bieden u het grootste aanbod aan in zadelkrukken, kappersstoelen en tabouretten. Onze producten worden gemaakt van kunstleder en memoryfoam waardoor de tabouretten en zadelkrukken er prachtig uitzien. De kwaliteit van onze producten is hoog maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan. U vindt onze zadelkrukken nergens goedkoper. 123 Zadelkruk importeert haar eigen producten en is zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie ervan. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dankzij onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. Door de grote voorraad in ons eigen magazijn in Nederland zijn wij in staat 95% van onze producten direct te leveren en daarom staan wij garant voor een snelle service. Wij zijn zowel voor bedrijven als voor particulieren hét adres voor ergonomische zadelkrukken. 

Meer weten over onze kappersfietsen?

Bent u benieuwd naar ons aanbod en de voordelen van onze ergonomische kappersfietsen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Daarnaast vindt u op deze website een overzicht van al onze producten. U kunt direct een kijkje nemen bij ons ruime aanbod. Wij bieden u hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteitseisen. Zodra uw bestelling binnen is, gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken.