Kappersfietsen

Kappersfietsen online kopen

Bent u op zoek naar kappersfietsen? Zijn uw huidige kappersfietsen aan vervanging toe of mist u steeds een kappersfiets in uw salon? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij in de loop van de jaren ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag de keuze heeft uit verschillende kappersfietsen. 123 Zadelkruk beschikt over een ruim aanbod van ergonomische producten die aansluiten bij uw branche. Zo vindt u bij ons verschillende kappersfietsen, behandelbanken en tabouretten. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u tijdens uw werkzaamheden regelmatig last krijgt van uw nek, schouder of rug. Omdat u uw lichaam niet in een goede houding positioneert kan het gebeuren dat u aan het einde van de dag een vermoeid lichaam heeft met vervelende pijnklachten. Door gebruik te maken van een kappersfiets van 123 Zadelkruk zult u merken dat u aan het einde van de dag minder vermoeid bent en dat u minder last heeft van uw nek, rug en schouders. 

Kappersfietsen kopen

Bent u op zoek naar een ruim aanbod in kappersfietsen? Bent u op zoek naar kappersfietsen die kunt gebruiken in uw kapsalon of in uw praktijk? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk – Novicum International. Onze producten worden aangeboden via een landelijk netwerk van groothandelaren en dealers. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in kappersfietsen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruim aanbod heeft in verschillende soorten kappersfietsen. Onze kappersfietsen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat er voor iedereen een geschikte kappersfiets te vinden is. Ook zijn er kappersfietsen met verschillende soorten wielen, afhankelijk van de ondergrond waarop u de kappersfiets gaat gebruiken. Zo zijn er kappersfietsen met harde wielen voor tapijt en zachte wielen voor harde vloeren. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs.

Kappersfietsen van 123 Zadelkruk – Novicum International

De kappersfietsen van 123 Zadelkruk – Novicum International worden gemaakt van kunstleder en memoryfoam, waardoor de kappersfietsen er prachtig uitzien. De kwaliteit van onze producten is hoog, maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan. U betaalt bij ons dan ook nooit te veel voor uw ergonomische kappersfietsen. 123 Zadelkruk – Novicum International importeert haar eigen producten en is zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie ervan. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dankzij onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners, onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. De zittingen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een ergonomische vorm, die zorgt voor een goede zithouding. Hierdoor kunt u comfortabel werken en voorkomt u rug- en nekklachten. De hoogte van onze kappersfietsen zijn daarnaast ook eenvoudig aan te passen, waardoor ze geschikt zijn voor alle kappers, die allemaal verschillend van lengte en postuur zijn. Dit is vooral belangrijk als u een salon hebt met meerdere kappers die dezelfde stoel gebruiken.

Kappersfietsen direct bestellen?

Heeft u uw oog laten vallen op een kappersfiets van 123 Zadelkruk – Novicum International? Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw bestelling in orde maken. Bij ons profiteert u van snelle levering, zodat u snel kunt beginnen met het verbeteren van uw werkhouding. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren.