Kappersfiets

Kappersfiets online kopen

Bent u op zoek naar een kappersfiets? Is uw huidige kappersfiets aan vervanging toe of komt u steeds een kappersfiets tekort in uw salon? Dan is het verstandig eens te kijken bij 123Zadelkruk, waar u naast een ruim aanbod kappersfietsen ook tabouretten, werktafels en overig professioneel meubilair zult vinden, die gebruikt kunnen worden in diverse bedrijfstakken (kapsalons, nagelstudio’s of dokterspraktijken). Ook als u regelmatig last heeft van zere spieren en een pijnlijke nek of rug, is het een goed idee over te gaan tot de aanschaf van een hoogwaardige kappersfiets, waarmee u uw werkzaamheden op een ergonomische manier en met een perfecte zithouding uit kunt voeren. Wij bieden u comfortabele en ergonomische kappersfietsen die voldoen aan hoogstaande kwaliteitseisen. Onze kappersfiets heeft een hoogwaardige afwerking en kan zowel gebruikt worden in een professionele setting als in de thuissituatie. Het vormt het ideale hulpmiddel om een perfecte zithouding aan te nemen tijdens uw zittende werkzaamheden. Door de multifunctionele toepassing bieden onze kappersfietsen de perfecte balans tussen veelzijdigheid en ergonomie en ze nemen ook nog eens relatief weinig ruimte in beslag.

Kappersfiets nodig?

Bent u op zoek naar een kappersfiets? Heeft u een kappersfiets nodig? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk. 123 Zadelkruk biedt u een ruim aanbod aan van kappersstoelen en zadelkrukken voor een betaalbare prijs. 123 Zadelkruk is marktleider op het gebied van kappersstoelen en onderzoeksbanken en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het leveren van verschillende ergonomische kappersfietsen. 123 Zadelkruk biedt u een ruim assortiment aan van verschillende soorten kappersfietsen die gebruikt kunnen worden in diverse branches. Denkt u aan nagelsalons, kapperszaken en in ziekenhuizen. Als u dagelijks last heeft van een zere rug, nek of schouders is het verstandig om een kappersfiets aan te schaffen voor uw zittende werkzaamheden. Bent u benieuwd naar de voordelen van een kappersfiets van 123 Zadelkruk? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze gebruiksvriendelijke website. Hier vindt u alle ergonomische kappersfietsen die passend zijn voor uw branche. 

Vind uw kappersfiets bij 123 Zadelkruk!

123 Zadelkruk is een onderdeel van Novicum International. Wij zijn specialist op het gebied van zadelkrukken, tabouretten en behandelbanken. Wij bieden u de beste kwaliteit en de mooiste kappersfietsen aan voor een eerlijke prijs. De kappersfietsen van 123 Zadelkruk worden gemaakt van kunstleder en memoryfoam. De kwaliteit van onze producten is hoog, maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan.  Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere zadelkrukken, behandelbanken en tabouretten waar u jarenlang plezier van zult hebben. Heeft u dagelijks zittend werk en merkt u dat u lichamelijke klachten krijgt in de loop van de dag? Dan raden wij u aan om een goede kappersfiets aan te schaffen. Omdat u op een ergonomische wijze uw werkzaamheden uit kunt voeren zult u merken dat u aan het einde van de dag minder last heeft van een vermoeid lichaam. 123 Zadelkruk is marktleider op het gebied van kappersstoelen en onderzoeksbanken. Wij importeren al onze producten zelf en zijn zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie hiervan.

Kappersfiets online kopen bij 123 Zadelkruk

Wilt u meer weten over de vele voordelen die een kappersfiets van 123zadelkruk biedt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u al onze prachtige ergonomische kappersfietsen voor een eerlijke prijs. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw bestelling direct online plaatsen. Zodra uw bestelling binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.