Kappersfiets

Kappersfiets online kopen

Bent u op zoek naar een kappersfiets? Is uw huidige kappersfiets aan vervanging toe of komt u steeds een kappersfiets tekort in uw salon? Dan is het verstandig eens te kijken bij 123Zadelkruk, waar u naast een ruim aanbod kappersfietsen ook tabouretten, werktafels en overig professioneel meubilair zult vinden, die gebruikt kunnen worden in diverse bedrijfstakken (kapsalons, nagelstudio’s of dokterspraktijken). Ook als u regelmatig last heeft van zere spieren en een pijnlijke nek of rug, is het een goed idee over te gaan tot de aanschaf van een hoogwaardige kappersfiets, waarmee u uw werkzaamheden op een ergonomische manier en met een perfecte zithouding uit kunt voeren. Wij bieden u comfortabele en ergonomische kappersfietsen die voldoen aan hoogstaande kwaliteitseisen. Onze kappersfiets heeft een hoogwaardige afwerking en kan zowel gebruikt worden in een professionele setting als in de thuissituatie. Het vormt het ideale hulpmiddel om een perfecte zithouding aan te nemen tijdens uw zittende werkzaamheden. Door de multifunctionele toepassing bieden onze kappersfietsen de perfecte balans tussen veelzijdigheid en ergonomie en ze nemen ook nog eens relatief weinig ruimte in beslag.

Kappersfiets nodig?

Bent u op zoek naar een kappersfiets? Heeft u aan het einde van uw werkdag een vermoeid gevoel, omdat u niet in de juiste werkhouding kan werken? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij 123 Zadelkruk – Novicum International. Novicum International is gespecialiseerd in de verkoop van zadelkrukken, taboeretten, kappersfietsen en behandelbanken. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren. Als u op zoek bent naar een ergonomische werkstoel, dan is een kappersfiets een goede keuze. Onze kappersfietsen zijn ontworpen om uw houding te verbeteren en rugklachten te verminderen tijdens een werkdag. Onze kappersfietsen bieden vele voordelen. Ze zijn comfortabel, verstelbaar, stijlvol en duurzaam en ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kunt u ze eenvoudig online bestellen en kunt u rekenen op uitstekende service van onze klantenservice. Bent u benieuwd of een kappersfiets bij uw wensen past? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele voordelen die een kappersfiets met zich meebrengt en die van toepassing zijn voor uw bedrijf of praktijk.

Voordelen van kappersfiets van 123 Zadelkruk – Novicum International

Onze kappersfietsen hebben een aantal voordelen ten opzichte van stoelen van andere leveranciers. Onze kappersfietsen hebben een comfortabele zitting. De kappersfietsen zijn namelijk ontworpen met comfort. De zittingen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een ergonomische vorm, die zorgt voor een goede zithouding. Hierdoor kunt u comfortabel werken en voorkomt u rug- en nekklachten. Onze producten worden gemaakt van kunstleder en memoryfoam, waardoor de kappersfietsen er prachtig uitzien. De kwaliteit van onze producten is hoog, maar toch bieden wij onze ergonomische producten voor een betaalbare prijs aan, wij durven zelfs te stellen dat we de scherpste prijzen voor kappersfietsen aanbieden. De hoogte van onze kappersfietsen is ook eenvoudig aan te passen, waardoor de kappersfietsen geschikt zijn voor mensen van verschillende lengtes. Wij importeren onze eigen producten en zijn zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie hiervan. Wij bieden u een uniek productaanbod, bestaande uit hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair.

Kappersfiets direct bestellen?

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen of uw kappersfiets direct bij ons online bestellen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. Heeft u nog vragen? U kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.