De zadelkrukken van 123zadelkuk.nl

De zadelkrukken van 123zadelkuk.nl worden erg veel verkocht in Nederland. We verkopen onze zadelkrukken rechtstreeks aan onze klanten maar hebben ook veel verschillende verkooppunten in de vorm van groothandels. Onze zadelkrukken zijn van het Nederlandse merk Novicum ® Er zijn verschillende namen voor zadelkrukken. Veel gebruikte benamingen zijn: zadelkruk, kappersfiets, kapperskruk, knipkruk en zadelfiets.

Het is een feit: hoe meer je rug kromt bij het zitten, hoe meer je kans hebt op klachten aan de rug. Dit kan zich uiten in een vermoeide rug en in het slechtste geval (op de lange termijn) kan dit zelfs leiden tot wervelkolom schade. Het is ook een feit dat de positie van je bekken en de kromming van je ruggengraat van invloed zijn op het welzijn van de rug. Onze zadelkrukken zoals de Vita, Nissa, Esta, Liv en Oda zorgen voor een gezonde ergonomische houding. De Via zadelkruk, Liv zadelkruk, Esta zadelkruk, Nissa zadelkruk en de Oda PU zadelkruk zijn het beste op het gebied van zadelkrukken. Onze zadelkrukken verminderen werk gerelateerde aandoeningen aan de bovenste ledematen zoals RSI. 

De zadelkrukken van 123zadelkruk.nl verdelen automatisch het lichaamsgewicht gelijkmatiger en zijn ergonomisch ontworpen om de persoon die zit te ondersteunen en nek-, schouder- en lage rugpijn te verlichten c.q. te verminderen. Een zadelkruk zorgt voor een natuurlijke en gezonde ergonomische werkhouding. Met behulp van de zadelkrukken van 123zadelkruk.nl, wordt mits juist gebruikt,  een goede stand van het bekken gerealiseerd, waardoor afknelling van de benen wordt voorkomen. Als er staande werkzaamheden verricht worden achter een balie of aanrecht, dan biedt de zadelkruk uitkomst. Door de hoogte van de kruk ontstaat slechts een beperkte kromming in de heupen, waardoor een goede en correcte lichaamshouding bewerkstelligd wordt. Dit voorkomt klachten aan rug, heupen en knieën. De zadelkruk heeft een in hoogte verstelbare pomp in de vorm van een gasveer.